Τα πιο hot σε design εστιατόρια του Παρισιού! Δες τις φωτογραφίες!

Για κάθε λάτρη του design, του καλού φαγητού αλλά και του Παρισιού αυτά τα εστιατόρια συνδυάζουν και τα τρία και είναι τα πιο hot spot της πόλης του φωτός! Δες ποια είναι!

Le Sergent Recruteur
/
Ένα ταβερνείο 600 χρόνων μετατράπηκε σε ένα σούπερ μοντέρνο εστιατόριο που όμως διατήρησε κάποια μεσαιωνικά στοιχεία, ενώ το μενού του δίνει βάση στα γαλλικά προϊόντα.

Ma Cocotte
/
Δημιουργία του δαιμόνιου designer Philippe Starck, αυτό το εστιατόριο έκανε τους Παριζιάνους να βγουν από το κέντρο και να το επισκεφτούν, έναν χώρο με πολλά νοσταλγικά στοιχεία.

Le Ciel de Paris
/
Στον 56ο όροφο του Πύργου Montparnasse αυτό το εστιατόριο προσφέρει μια πολύ μοντέρνα οπτική στο design και κλασική γαλλική κουζίνα!

La Dame de Pic
/
Εάν θέλεις να δειπνήσεις στον… Μεσαίωνα, εδώ πρέπει να πας! Τραπέζια σαν τάβλες και δερμάτινες καρέκλες, λευκά τούβλα, ατμοσφαιρικός φωτισμός σε ένα εστιατόριο που η ιδιοκτήτριά του είναι από τις ελάχιστες γυναίκες σεφ με 3 αστέρια Michelin!

Sur Mesure par Thierry Marx
/
Πρωτοποριακό, μίνιμαλ, λευκό design και κουζίνα με έντονη την επιρροή της μοριακής γαστρονομίας αυτό το εστιατόριο ήδη μετράει 2 αστέρια Michelin!

Le Square Gardette
/
Με μποέμ διάθεση, τα έπιπλα μοιάζουν σαν να προέρχονται από το Μοναστηράκι και όντως προέρχονται από υπαίθριες αγορές για να μεταφέρουν τους πελάτες σε άλλη εποχή!

Read More

And More