Οι πιο trendy ιδέες για να διακοσμήσεις το γιορτινό τραπέζι σου!

Το γιορτινό τραπέζι συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα καθώς η παράδοση απαιτεί να είναι εντυπωσιακό και πλούσιο, όχι απαραίτητα σε αγαθά όσο σε αγάπη, μεράκι και έμπνευση. Πώς μπορείς να το διακοσμήσεις για να υποδεχτείς τους φίλους και την οικογένεια; Πάρε μερικές ιδέες!

/
Αν είσαι φαν των παραδόσεων τότε το κόκκινο πρέπει να κυριαρχήσει στο τραπέζι σου. Με μερικά λευκά κεριά, πρασινάδα και κουκουνάρια είσαι εντάξει!

/
Μια πιο αφαιρετική και country εκδοχή για το γιορτινό τραπέζι είναι να το στρώσεις όπως θα το έστρωνες σε ένα καλό γεύμα αλλά να προσθέσεις μερικές εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες μπάλες και ίσως και κομμάτια από έλατο.

/
Τα κεριά μπορούν να γίνουν κεντρικό σημείο της διακόσμησής σου χωρίς κάποιο άλλο ιδιαίτερο υλικό πέρα από το καλό σου σερβίτσιο και το τραπέζι στρωμένο δίπλα στο δέντρο!

/
Ο χρυσός είναι το κατεξοχήν χρώμα που κυριαρχεί στα γιορτινά τραπέζια και ειδικά της Πρωτοχρονιάς. Επειδή είναι αρκετά “θορυβώδες” χρώμα, μην το παρακάνεις, και μείνε σε απλές επιλογές και σχέδια.

/
Μια εντυπωσιακή πρόταση είναι τα πολύ ψηλά κηροπήγια που κάνουν εντύπωση καθώς και ο στολισμός ενός φωτιστικού πάνω ακριβώς από το τραπέζι.

/
Ένα ακόμη εντυπωσιακό και άκρως κομψό χρώμα είναι το ασημί και το χρώμα του πάγου που μπορεί να δώσει ανάλαφρο ύφος στο τραπέζι σου αλλά πάντα γιορτινό και επίσημο!

Read More

And More