Άλλαξε διάθεση στολίζοντας το τραπέζι σου! Ιδέες για γεύματα με στιλ!

Τα όμορφα στολισμένα τραπέζια τραβούν πάντα την προσοχή όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι και όχι άδικα. Ακόμη κι αν δεν έχεις τραπέζι αλλά κάποιο τραπεζάκι στο σαλόνι σου δίνουμε μοναδικές ιδέες για φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη διακόσμηση!

/
Botanical θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το τραπέζι που έχει πάρα πολλά φυτά σε γυάλες και λουλούδια με κεντρικό χρώμα το κόκκινο. Τα σερβίτσια λευκά και τα μαχαιροπίρουνα απλά.

/
Εμπριμέ μπλε τραπεζομάντηλο, πρασινωπό σερβίτσιο και ποτήρια, πράσινα κεριά και πολλά χρωματιστά λουλούδια και φρούτα του φθινοπώρου συνθέτουν αυτό το τραπέζι. Focal point κέρατα που δίνουν άλλη όψη στο τραπέζι.

/
Κάτι από ρωμαϊκό συμπόσιο θυμίζει αυτό το τραπέζι. Μια χρυσή φάσα το διατρέχει, μαύρες πιατέλες με φρούτα και διακοσμητικά φυτά όπως κισσοί και σερβίτσια σε σκούρο κόκκινο του κρασιού.

/
Για ένα μικρό τραπεζάκι ανάμεσα σε δύο πολυθρόνες χρειάζεσαι μια μεγάλη γυάλα με ένα μεγάλο κερί, καρό πετσέτες φαγητού και ένα χαριτωμένο, εμπριμέ σερβίτσιο.

/
Επίσης μπορείς να στολίσεις ένα σερβίτσιο με “νερά” στα χρώματα του φθινοπώρου μαζί με κεριά και λουλούδια, καθώς και φρούτα εποχής πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.

/
Αν πάλι σου αρέσουν τα ζεστά χρώματα που έχει η εποχή στόλισε το τραπέζι σου με κρυστάλλινα ποτήρια, σερβίτσιο σε χρυσές αποχρώσεις και πολλά λουλούδια σε κίτρινο, κόκκινο και πορτοκαλί.

/
Το χρυσό “παντρεύεται” με το χρώμα και σε αυτό το τραπέζι. Μια κεντρική σύνθεση με φτέρη και μικρότερα βάζα με λευκά λουλούδια συνθέτουν ένα τραπέζι πιο elegant!

Read More

And More