Πωλείται η βίλα του… γέλιου του αδικοχαμένου Robin Williams!

Villa of Smiles: αυτό ήταν το όνομα της πολυτελούς βίλας που έχτισε το 2003 ο ηθοποιός Robin Williams στην περίφημη Napa Valley της Καλιφόρνιας για να στεγάσει τις περιόδους διακοπών της οικογένειάς του. H τεράστια έκταση των 3000 στρεμμάτων με τον αμπελώνα, το οινοποιείο, τους στάβλους, το γήπεδο τένις και την έπαυλη έβαλε πωλητήριο το 2012 καθώς ο ηθοποιός αδυνατούσε να τα συντηρήσει. Η αρχική τιμή ήταν 35 εκατομμύρια δολάρια όμως ο Williams κατέβασε την τιμή στα 30 όταν είδε ότι δεν υπάρχει ζήτηση.

Τελικά δεν πρόλαβε να τη δει να πωλείται. Το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώληση δήλωσε ότι η έπαυλη εξακολουθεί να είναι υπό πώληση παρά το θάνατο του ηθοποιού. Και οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές!

/
Ο Williams έχτισε το σπίτι σύμφωνα με το γούστο του θέλοντας να δημιουργήσει μια όαση χαλάρωσης για εκείνον και την οικογένειά του, εξού και η τεράστια πισίνα.

/
Το σπίτι είναι γεμάτο από “πινελιές” του ηθοποιού και προσωπικές του επιλογές όπως αυτή η χτιστή βιβλιοθήκη και η σκαλισμένη καρέκλα.

/
Η κουζίνα ιδανική για να φιλοξενήσει τις ανάγκες του ιδίου, της συζύγου και των 3 παιδιών του.

/
Η βίλα διαθέτει 5 υπνοδωμάτια με μπάνιο, 6 μπάνια και έναν ξενώνα με 4 υπνοδωμάτια.

/
Τη βιβλιοθήκη κοσμούν μινιατούρες από ταινίες από τη συλλογή που έκανε ο ηθοποιός.

/
Το ευρύχωρο σαλόνι με την κομψή διακόσμηση και το μεγάλο τζάκι.

/
Το χιούμορ του ηθοποιού φαίνεται και στις τεράστιες πλαστικές φιγούρες Ινδιάνων που τοποθέτησε σε διάφορα σημεία στον τεράστιο κήπο του σπιτιού.

/
Η βίλα έχει υπέροχη θέα στον ιδιόκτητο αμπελώνα και τα γειτονικά βουνά.

/
Η τεράστια πισίνα συνοδεύεται και από υπαίθριο τζακούζι.

/
Η βίλα διαθέτει και στάβλο για άλογα αλλά και 100 ελαιόδεντρα που αποφέρουν μια ικανή παραγωγή ελαιόλαδου.

And More