Δέσποινα Βανδή: Η backstage φωτογραφία που μας δείχνει ότι δεν διστάζει να “τσαλακώνεται”!

Τι κι αν έχει κλείσει τα 45 της χρόνια και έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά; Η Δέσποινα Βανδή έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχει καμία ανασφάλεια με την εξωτερική της εμφάνιση. Και μπορεί να έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι ποτέ δεν κυκλοφορεί απεριποίητη – τουλάχιστον όχι μπροστά στον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προτεραιότητά της είναι να δείχνει συνέχεια… τέλεια.

Η Δέσποινα Βανδή δεν διστάζει να “τσαλακώνει” την εικόνα της μπροστά στον φωτογραφικό φακό και το απέδειξε με μία selfie που μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες μέσω Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της από την ώρα της προετοιμασίας για τον μεγάλο τελικό του The Voice της περασμένης Κυριακής.

Προετοιμασία! #backstage

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις


Η διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα backstage στιγμίοτυπα που αποκάλυψε αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή, είναι πώς για πρώτη φορά μας έδειξε πώς είναι στα αρχικά στάδια της προετοιμασίας της, πριν βάλει τις εντυπωσιακές δημιουργίες των MiRo αλλά και πριν ακόμα φτιάξει τα μαλλιά της. Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Αν δεν το θυμάσαι δες την παρακάτω φωτογραφία.

Λίγο πριν το τέλος!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More