Δέσποινα Μοιραράκη: Τι σχέση έχει με τον Τούρκο πρωθυπουργό;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Δέσποινα Μοιραράκη και τον Τούρκο πρωθυπουργο Αχμέτ Νταβούτογλου που έφτασε σήμερα στην Αθήνα; Η γνωστή επιχειρηματίας εξηγεί στο TLIFE: “Υπάρχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή λόγω της επίσκεψης και της διαμονής του Τούρκου πρωθυπουργού στο ίδιο ξενοδοχείο όπου διενεργείται η έκθεση μου, καθώς είναι αδύνατη η πρόσβαση του κοινού σε αυτήν”.

“Είναι αλήθεια ότι από χθες αλλά και μέχρι αύριο το βράδυ είμαστε άδειοι. Όχι απλα δεν έρχεται ο κόσμος, δεν πλησιάζει άνθρωπος λόγω των αστυνομικών μέτρων”, συμπληρώνει η Δέσποινα Μοιραράκη.


Πηγή φωτογραφίας: ethnos.gr

Η ίδια απαντά στο αν έχει δει μέχρι στιγμής τον ισχυρό πολιτικό άνδρα της Τουρκίας. “Υπάρχει η φρουρά του εδώ πέρα, δεν θα μπορούσα να τον πλησιάσω. Έχω αντιληφθεί ότι μένουμε στον ίδιο όροφο από τους security που υπάρχουν. Δεν θα του έλεγα κάτι κι αν τον συναντούσα γιατί δεν φταίει σε κάτι, δεν είναι δικό του πρόβλημα. Ήταν πρόβλημα με τον προγραμματισμό του ξενοδοχείου”.

Οπως σπεύδει να διευκρινίσει η Δέσποινα Μοιραράκη, το πρόβλημα έχει ήδη λυθεί: “Το ξενοδοχείο επειδή είμαι πελάτισα του χρόνια προκειμένου να με αποζημιώσει γι’ αυτό που υπέστην σήμερα και αύριο μου έδωσε επιπλέον ημέρες, μετακίνησε καποιες εκδηλώσεις και η έκθεση μου θα φιλοξενηθεί εδώ μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Ουδέν κακό αμιγές καλού, αυτό είναι το συμπέρασμα μου. Θα βρίσκομαι λοιπόν εδώ κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μεχρι τις 10 το βράδυ μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη”.

Read More

And More