Δέσποινα Βανδή: Επιστροφή στην αθηναϊκή νύχτα με ανανεωμένη διάθεση κι εμφάνιση!

Η διάθεση της Δέσποινας Βανδή είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Όσο πλησιάζουν οι γιορτές χαίρεται όλο και περισσότερο αφού τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες της εποχές. Η τραγουδίστρια έχει αρχίσει ήδη να στολίζει το σπίτι της και να μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Δες εδώ!

Παράλληλα, κάνει εντατικές πρόβες για την επιστροφή της στην αθηναϊκή νύχτα. Η Δέσποινα κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.


Οι δύο τραγουδιστές ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους και μας το έδειξαν ανεβάζοντας selfies στα social media. (δες εδώ στιγμιότυπα από τις πρόβες) Μαζί τους θα είναι ακόμα η Courtney Parker, η Demy και οι Boys and Noise.

Εκτός όμως από το νέο ξεκίνημα στην πίστα η αγαπημένη Ελληνίδα star ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και τη νέα της δισκογραφική δουλειά. Aνακοίνωσε μάλιστα και τον τίτλο της μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook.

Μια πολύ δημιουργική περίοδο λοιπόν διανύει η τραγουδίστρια, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα για την συνέχεια του The Voice. Την περασμένη χρονιά άλλωστε ήταν η coach που τερμάτισε πρώτη με την παίκτριά της!

Read More

And More