Η τυχερή που κέρδισε το φόρεμα και το κολιέ της φωτογραφίας από την Idea Collezione

Τα δώρα ποτέ δεν είναι αρκετά, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων. Γι’ αυτό το TLIFE σε συνεργασία με τo κατάστημα Idea Collezione σου έδωσε την ευκαιρία να λάβεις ένα ακόμα δώρο αυτές τις γιορτές: Ένα girly φόρεμα και φυσικά το κατάλληλο αξεσουάρ για να το συνοδεύσεις!

Η τυχερή που κατάφερε να κερδίσει το φόρεμα και το κολιέ της φωτογραφίας είναι η Πετροπούλου Αλεξάνδρα. Για να παραλάβει το δώρο της η νικήτρια του διαγωνισμού θα πρέπει να στείλει με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση tlifenow@gmail.com τα στοιχεία της (διεύθυνση και τηλέφωνο).

Το Ιdea Collezione γνωστό για το στυλ, την ποιότητα των υλικών και τις ανταγωνιστικές τιμές σας προσκαλεί να το γνωρίσετε και να συμπλεύσετε μαζί του στον υπέροχο κόσμο της μόδας. Η εμπειρία των 50 ετών στον χώρο του υφάσματος και τα συνεχή ταξίδια στις μητροπόλεις τις μόδας (Μιλάνο, Παρίσι, Ν. Υόρκη) σας εξασφαλίζουν την άνεση και τον αέρα που δικαιούται να έχει η σύγχρονη γυναίκα και πάντα με γνώμονα το value for money που επιτάσσει η εποχή.

Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα του Idea Collezione στη Ν. Ιωνία και ανακάλυψτε την ολοκαίνουργια χριστουγιεννιάτικη collection.

Περισσότερες πληροφορίες: Idea Collezione Λ. Ηρακλείου 217 Νέα Ιωνία. Τηλ. 2102710288/ και στην σελίδα του Idea Collezione στο Facebook.

Read More

And More