Κέρδισε δώρα από την ταινία “Life as we know it”!

Το TLIFE είδε τη νέα ταινία της Katherine Heigl με τον Josh Duhamel και προσφέρει μοναδικά δώρα σε 7 τυχερές αναγνώστριες.

Ο λόγος για την ταινία “Life us we know it”, μια σύγχρονη κωμωδία που βγάζει πολύ γέλιο με τις αστείες καταστάσεις που διαδραματίζονται σ’ αυτή. Η Holly Berenson (Katherine Heigl) είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Eric Messer (Josh Duhamel) ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Sophie.
Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της μικρής Sophie, η Holly και ο Eric θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη και θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη…
Μέσα στην ταινία βλέπουμε τις αντιδράσεις των δυο πρωταγωνιστούν που προσπαθούν να μεγαλώσουν ένα μωράκι και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Το TLIFE σε συνεργασία με την εταιρεία “Village Films” εξασφαλίζει στις τυχερές αναγνώστριες 7 πρακτικά σετ για μητέρες που περιλαμβάνουν μια τσάντα αλλαξίερα και ένα travel parenting kit (κουτί πρώτων βοηθειών για παιδιά), τα οποία μπορούν να έχουν μαζί τους σε κάθε έξοδό τους με το μωρό.


Η πρακτική τσάντα-αλλαξιέρα!


Το travel parenting kit που πρέπει να έχει η κάθε μητέρα!

Οι πρώτες 7 αναγνώστριες που θα στείλουν τώρα το σχόλιο τους εδώ θα αποκτήσουν την τσάντα και το travel parenting kit!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
-Στείλε τη λέξη ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και το ονοματεπώνυμό σου!
-Συμπλήρωσε σωστά το e-mail σου γιατί θα ενημερωθείς μέσω αυτού. Το e-mail σου δεν θα δημοσιευθεί.
-Οι τυχερές αναγνώστριες θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του TLIFE!

Read More

And More