ΜΠΑΝΙΟ: Οι πιο μοντέρνες ιδέες για το πάτωμα και τα πλακάκια!

Οι πιο hot τάσεις στο μπάνιο είναι εδώ και φυσικά οι ιδέες είναι αμέτρητες και πολύ εντυπωσιακές για τα υλικά τους, την απλότητά τους αλλά και πόσο μπορούν τα ταιριάξουν σε όλα τα μεγέθη μπάνιου!


Η πιο hot τάση είναι το μωσαϊκό σε στιλ ψηφιδωτού που δίνει άλλη αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο χωρίς να χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να το γεμίσεις.


Η δεύτερη πιο hot τάση είναι το επεξεργασμένο μπετόν που δίνει στο μπάνιο μια λιτή, πολύ λειτουργική και έξτρα μοντέρνα όψη.


Άλλη μία ιδέα για ένα ξεκούραστο μπάνιο είναι η επένδυση από ειδική γόμα που δίνει μια αίσθηση σαν να πατάς σε μαλακό χαλί.


Πολύ μοντέρνα ιδέα για το πάτωμα του μπάνιου είναι το ξύλο τηκ που κάνει το μπάνιο να θυμίζει εξέδρα πισίνας και δίνει μια πολύ χαλαρωτική αίσθηση. Μπορεί να συνδυαστεί με μικρό ψηφιδωτό πλακάκι.


Χρωματιστό πάτωμα βινυλίου; Και όμως! Αν σου αρέσουν οι εντυπωσιακές ιδέες, συνδύασέ το με μονόχρωμους τοίχους για να αποφύγεις τις υπερβολές!


Το μάρμαρο επανέρχεται δυναμικά μόνο που η μορφή του είναι πιο επεξεργασμένη και δείχνει πολύ πιο μοντέρνα από τα κλασικά μαρμάρινα μπάνια που ξέρουμε.


Για το τέλος σου αφήσαμε μία τάση που στην Ελλάδα τουλάχιστον μπορεί άνετα να εφαρμοστεί χάρη στα υπέροχα υλικά: βοτσαλωτό πάτωμα και πλακάκι από πέτρα! Υπέροχο!

Read More

And More