Οι πρώτες βρύσες 3D printed: Η εξέλιξη του design είναι εδώ!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τους τρισδιάστατους εκτυπωτές που πλέον θα εκτυπώνουν αντικείμενα σε πραγματικές διαστάσεις. Η εταιρεία DVX by American Standard υλοποίησε τις πρώτες, μοναδικές και υπέροχες βρύσες τυπωμένες σε μέταλλο από 3D εκτυπωτή! Το αποτέλεσμα είναι μοναδικού κάλλους και λειτουργικότητας βρύσες που θα συζητηθούν!


Μέσω 3D printer οι σχεδιαστές έχουν τη μοναδική ευκαιρία ό,τι σχεδιάζουν να το θέτουν σε εφαρμογή αλλά και να παράγουν απίστευτης πρωτοπορίας και ομορφιάς αντικείμενα.


Ξεχωρίσαμε το συγκεκριμένο μοντέλο βρύσης για το μοναδικό σχεδιασμό του που διαχωρίζει το νερό με τέτοιο τρόπο που να μοιάζει ότι αναβλύζει και δεν είναι απλή βρύση όπως θα δεις στην επόμενη φωτογραφία!


Το νερό κυριολεκτικά αναβλύζει μέσα από διαφορετικές διόδους που δημιουργούν μια ποιητική κίνηση.


Μοιάζει σαν να βγαίνει από σχισμή βράχου!

Ο υπόλοιπος σχεδιασμός της βρύσης είναι εξαιρετικά λιτός ώστε να δίνεται έμβαση στο μοναδικό τρόπο με τον οποίο το νερό κυλά.


Ένα επίσης πολύ ξεχωριστό μοντέλο είναι και αυτό που φαινομενικά μοιάζει παράξενο και διάτρητο και φυσικά εκ πρώτης όψεως κάποιος αναρωτιέται πώς περνάει το νερό χωρίς να πετάγεται από παντού!


Κάθε μοντέλο βρύσης σχεδιάζεται και εκτυπώνεται σε 24 ώρες και γυαλίζεται στο χέρι. Η τιμή τους αναμένεται να κυμανθεί από 12 έως 20.000 δολάρια!

Read More

And More