Το “καυτό” φιλί διάσημων Βρετανών “Sir” σε επίσημη πρεμιέρα!

Είναι γνωστό ότι διατηρούν μία από τις πιο στενές φιλίες στον χώρο του Hollywood. Ακόμα κι αν έχουν παίξει τους ορκισμένους εχθρούς στον κόσμο των X – MEN, τον Magneto και τον Proffesor X αντίστοιχα, ο Sir Ian McKellen και ο Sir Patrick Stewart είναι στην πραγματικότητα φίλοι.

Έτσι ο Patrick Stewart δεν γινόταν να μην στηρίξει τον καλό του φίλο στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας Mr. Holmes που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο. Ο 74χρονος ηθοποιός μαζί με την 36χρονη σύζυγό του Sunny Ozeil, έφτασαν μαζί σε κινηματογράφο της οδού Kensington του Λονδίνου.

Ωστόσο σύντομα άφησε το χέρι της συζύγου του για να αγκαλιάσει τον καλό του φίλο και να ανταλλάξει μαζί του ένα θερμό φιλί στο στόμα. Η σύζυγός του φυσικά δεν έδειξε να ενοχλείται καθόλου γνωρίζοντας την φιλική σχέση μεταξύ των δύο αντρών.

Εξάλλου ο Sir Ian McKellen -ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του- είναι εκείνος που τέλεσε τον καθολικό γάμο του ζευγαριού το 2013. Ο 76χρονος ηθοποιός που ενσάρκωσε μοναδικά τον Gandalf στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αυτή τη φορά παίζει την ηλικιωμένη βερσιόν του θρυλικού Sherlok Holmes στην νέα του ταινία.

Read More

And More