Δούκισσα Νομικού στο TLIFE: “Θα έλεγα ”ναι” στο DWTS ακόμη και αν μιλούσαμε για τον 25ο κύκλο του!”

Από το πρώτο κιόλας live του 5ου κύκλου του Dancing with the stars ξέρουμε τη μεγάλη νικήτρια του show! Δεν είναι άλλη από τη μοναδική Δούκισσα Νομικού, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανέλαβε το τιμόνι της παρουσίασης και απέδειξε πως είναι εξαιρετική και σε αυτό το ρόλο.

Η Δούκισσα κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμα στοίχημα και μαζί με αυτό και την αγάπη του κοινού που φαίνεται έμπρακτα και μέσα από τις σελίδες της στα social media. Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να μην ανταποκρίθηκαν ανάλογα στην εξέλιξη που είχε η λαμπερή οικοδέσποινα του show, αλλά σίγουρα για εκείνη ήταν μία ακόμη νίκη! Φέτος, το χάρηκε και η ίδια περισσότερο, το έζησε πιο έντονα και έχει ήδη αναδειχθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών ως “Dancing queen”.


Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό, η Δούκισσα μοιράζεται με το TLIFE τα συναισθήματά της και τις σκέψεις της.“Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη και αρκετά συγκινημένη που σε λίγες ώρες ο 5ος κύκλος, ένα όμορφο ταξίδι, ολοκληρώνεται και ένα νέο ταξίδι θα ξεκινήσει…!”μας λέει.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ψήφισε τη νικήτρια του μεγάλου τελικού

Στο ταξίδι αυτό, που συμπεριλαμβάνονται 14 live, έχουμε να θυμόμαστε πολλές από τις εμφανίσεις της. Στην πλειοψηφία τους ήταν με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών και όλες -χωρίς καμία εξαίρεση- εντυπωσιακές! Η φυσική ομορφιά, η λάμψη και η ικανότητα της ως παρουσιάστρια, άλλωστε, κατάφερναν κάθε φορά να κλέψουν την παράσταση.

Ποιο live όμως θυμάται εκείνη πιο έντονα; “Το πρώτο και, σίγουρα, θα θυμάμαι αυτό που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα, το τελευταίο, την κορύφωση!”

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο τελικός θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό της μαζί με την πρεμιέρα του χορευτικού show του ANT1. Μας το επιβεβαιώνει και η Δούκισσα όταν τη ρωτήσαμε αν θα έλεγε “ναι” σε ένα ακόμη Dancing. ”Θα έλεγα “ναι” στο DWTS ακόμη και αν μιλούσαμε για τον 25ο κύκλο του! Το έχω αγαπήσει, το έχω αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, το έχω πονέσει, το έχω υπερασπιστεί, το έχω στην καρδιά μου, θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου!”

Δες παρακάτω όλες τις εμφανίσεις της Δούκισσας στο Dancig with the stars 5

Read More

And More