Δούκισσα Νομικού: Ο έρωτας και το καλοκαίρι την ομορφαίνουν!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της και αυτό φαίνεται κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός την εντοπίζει σε κάποια παραλία. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού, που δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού ολοένα και περισσότερο. Και φυσικά η αιτία για το χαμόγελο που δεν σβήνει στιγμή από τα χείλη της δεν είναι μόνο οι πρώτες βουτιές της στην θάλασσα.

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια όμορφη σχέση με τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και το καλοκαίρι έχει πια ξεχωριστή σημασία για εκείνη. Το περσινό καλοκαίρι βλέπεις ήταν η εποχή που πρωτογνώρισε τον σύντροφο που την έχει κάνει να νιώθει ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.


Ένα από τα πρώτα τους στιγμιότυπα μαζί το καλοκαίρι του 2014. Πηγή φωτογραφίας: Περιοδικό ΟΚ!

Οι δυο τους ήρθαν κοντά με φόντο το απέραντο μπλε του Αιγαίου και φέτος η ευτυχία τους αντανακλάται με το ίδιο φόντο στα πρόσωπά τους κάθε φορά που είναι μαζί.

Ανέμελη, χωρίς μακιγιάζ και με μόνο outfit το μαγιό της, η Δούκισσα Νομικού λάμπει κάθε φορά που είναι δίπλα στον Δημήτρη Θεοδωρίδη λίγο περισσότερο.


Στιγμιότυπα από τις πρώτες φετινές εξορμήσεις τους σε παραλίες της Μυκόνου. Πηγή Φωτογραφιών: Περιοδικά Hello και ΟΚ!


Πηγή φωτογραφίας: Εφημερίδα Real News.

Άλλωστε όπως αποκάλυψε στο περιοδικό People ποζάροντας χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έτσι, με φυσικό look είναι που την προτιμούν οι άντρες της ζωής της: ο πατέρας της και ο σύντροφός της.

“Ο πατέρας μου μού λέει: Μη βάφεσαι, είσαι ακόμα πιο ωραία χωρίς μακιγιάζ. Όταν περάσουν τα χρόνια θα το εκτιμήσεις. Τώρα που μπορείς να το υποστηρίξεις κάντο. Ναι, και ο συντροφός μου με προτιμά χωρίς μακιγιάζ και εγώ θεωρώ πως οι γυναίκες είναι πιο ωραίες φυσικές”, δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ποζάροντας για το παραπάνω make up free και χωρίς ρετούς στιγμιότυπο.

Read More

And More