Δούκισσα Νομικού: Όλα όσα έκανε στο ταξίδι της στην Κύπρο! Φωτογραφίες

Ένα ξεχωριστό διήμερο στην Κύπρο πέρασε η Δούκισσα Νομικού. Έφτασε στο νησί το απόγευμα της Παρασκευής και φυσικά το πρώτο πράγμα που απόλαυσε ήταν η υπέροχη θέα της θάλασσας. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία της στις Βόλτες στην παραλία και φρόντισε να μας την επιβεβαιώσει και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Ο λόγος όμως που την οδήγησε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό ήταν επαγγελματικός. Η μοναδική Δούκισσα έκοψε την κορδέλα στο νέο κατάστημα γνωστής εταιρείας ρούχων.

«Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, την αγάπη , τη φιλοξενία !!Σας αγαπώ #cyprus#pinkwoman #fashion #happy @pinkwomanofficial» έγραψε λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια ανεβάζοντας μια χαρακτηριστική φωτογραφία.


To TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι. Πλήθος κόσμου συγκεκτρώθηκε από νωρίς ξω από το κατάστημα για να δει τη Δούκισσα από κοντά, να μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί της!

Δεκάδες ήταν και τα μικρά παιδιά που έτρεξαν να την αγκαλιάσουν και να της ζητήσουν αυτόγραφα ή να τις προσφέρουν λουλούδια.

Η όμορφη Δούκισσα δεν σταμάτησε να χαμογελά και να δέχεται με χαρά την αγάπη του κόσμου!

Read More

And More