Dromos on the Go 2015: Οι Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό!

Ένα roadshow μουσικής έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες να αρμενίζει τους δρόμους της πόλης φέρνοντας σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας μουσικές, αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ατέλειωτες ώρες live ραδιοφωνικών εκπομπών και φυσικά online gaming. Πρόκειται φυσικά για το «DROMOS ON THE GO 2015» από το LifeTrek.gr.

To 18μετρο λεωφορείο με κεντρικό μήνυμα «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ» σε συνεργασία με το ραδιόφωνο ΔΡΟΜΟΣ FM 89.8, κινείται στην πόλη και έχει ήδη φιλοξενήσει στο mobile live radio studio του κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας όπως τους Νίκο Οικονομόπουλο, Γιάννη Πλούταρχο, Χρήστο Χολίδη, Νίκο Βέρτη, Γιώργο Γιαννιά, Onirama, Vegas, Διονύση Σχοινά, Stan, τον Μιχάλη από τους Stavento, Kings, Goin Through, Shaya, Ελευθερία Ελευθερίου, Χρήστο Μενιδιάτη, Μαλλού, Νίκο Γκάνο, Κατερίνα Στικούδη, Ηλίας Βρεττός, Δήμος Αναστασιάδης, Στέλλα Καλλή, Μύρωνας Στρατής, Otherview, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέϊρα, REC, Δέσποινα Βανδή και τις Mέλισσες (δες εδώ περισσότερα για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στον Φλοίσβο).


Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Στικούδη


Γιώργος Μαζωνάκης


Σταν


Γιώργος Σαμπάνης


Κατερίνα Στικούδη – Ιωάννα Λάϊου


Θοδωρής Μαραντίνης


Η Μελίνα των Vegas.


Μάνος Μαγιάτης – Νίκος Οικονομόπουλος – Χρήστος Τσιαπανίτης.

Φυσικά οι παραπάνω αγαπημένοι καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού ενώνουν τις φωνές τους με τον ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8 και το LifeTrek.gr την ενίσχυση της δράσης του συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, παροτρύνοντας τον κόσμο να γίνει εθελοντής.

.Έλλη Κοκκίνου

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, παρευρέθηκε και ο Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος έγινε εθελοντής δότης του μυελού των Οστών, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στο έργο του Συλλόγου. Ο τραγουδιστής αποδεικνύει για ακόμα μια φορά έμπρακτα, ότι είναι δίπλα στα παιδιά, παροτρύνοντας με αυτόν τον τρόπο όσους έχουν την δυνατότητα, να βοηθήσουν το σκοπό του Συλλόγου.

Στο λεωφορείο εκτός από τους καλλιτέχνες φιλοξενείται και το νέο online παιχνίδι της πόλης στο ειδικά διαμορφωμένο LifeTrek room όπου μπορεί κάποιος να εγγραφεί δωρεάν και να παίξει με τους φίλους του ή με τυχαίους χρήστες στο internet. Αξίζει να σημειωθεί πως στις πρώτες έξι μέρες της διεξαγωγής του «DROMOS ON THE GO 2015» έχει ήδη σημειώσει μεγάλο ρεκόρ online εγγραφών.


Το ειδικά διαμορφωμένο showroom.


Ο χώρος που φιλοξενούνται οι VIP.

Read More

And More