Όταν οι καλημέρες ήρθαν με τον πελαργό! Έγκυες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης!

Τελικά η εγκυμοσύνη αποτελεί βασικό συστατικό στη συνταγή της επιτυχίας… Ας θυμηθούμε εγκυμοσύνες που μας κράτησαν συντροφιά στους πρωινούς μας καφέδες! Δεν είναι και λίγες…

Την αρχή έκανε η Μαρία Μπακοδήμου όταν παρουσίαζε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο το πρωινό του Mega ”Σαν στο σπίτι σας”. Απέκτησε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο το Νικήτα και τον Άρη.

Άξια συνεχιστής της τηλε – εγκυμοσύνης ήταν η Ελένη Μενεγάκη όταν βρισκόταν ακόμη στον Πρωινό Καφέ του ANT1.

Στις 3 Νοεμβρίου 2002 αποκτά το πρώτο της παιδί τον Άγγελο Ιωάννη. To 2005 ακολουθεί τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο στον Alpha και παρουσιάζει την εκπομπή ”Καφές με την Ελένη”. Στις 9 Φεβρουαρίου 2005 αποκτά το δεύτερό της παιδί τη Λάουρα, ενώ στις 28 Ιανουαρίου το 2008 αποκτά το τρίτο την Βαλέρια. Είναι περιττό να αναφέρουμε πως εκείνες τις περιόδους όπου η Ελένη ήταν έγκυος με τις λιγούρες της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, είχε εκτινάξει τα μηχανάκια της AGB.

Το 2008 η Σίσσυ Χρηστίδου συμπαρουσίαζε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πρωινό του Mega ”Όμορφος κόσμος το πρωί”. Μένει έγκυος με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και αποκτούν ένα πανέμορφο αγοράκι.

2010! Άλλη μία παρουσιάστρια πρωινού φημολογείται ότι είναι έγκυος αλλά η ίδια αρνέιται να το παραδεχτεί. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά της οποίας η φουσκωμένη κοιλίτσα είναι πλέον εμφανής.

Οι τηλεοπτικές εγκυμοσύνες έχουν λατρευτεί και στο εξωτερικό. Ζωντανό παράδειγμα η παρουσιάστρια του διασημότερου πρωινού μαγκαζίνου ”This morning”. O λόγος για την Αbbey Clancy η οποία παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος τον προηγούμενο μήνα.

Εσύ πιστεύεις ότι αρέσει στον τηλεθεατή να ζει μέρα με τη μέρα την εγκυμοσύνη μιας παρουσιάστριας;

Read More

And More