Άδωνις Γεωργιάδης στην Τατιάνα: “Έχει τα δίκια της η Ευγενία αλλά είναι λίγο υπερβολική”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής Μία. Ο γνωστός πολιτικός, με την άνεση που τον διακρίνει στον τηλεοπτικό αέρα, μίλησε με την Τατιάνα για όλα.

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τον βλέπουμε συχνά καλεσμένο σε εκπομπές αλλά και το ότι χρησιμοποιεί πολύ τα social media και συγκεκριμένα το twitter. “Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι μέρος της δουλειάς μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και στα παράπονα που έκανε η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου όταν βρέθηκε εκείνη στο πλατό της εκπομπής. Δες εδώ! “Έχει τα δίκια της η Ευγενία αλλά είναι λίγο υπερβολική”, σχολίασε ο Άδωνις.

Ακόμα, εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα ότι ασχολείται με όλες τις ανάγκες του νεογέννητου μωρού τους. “Και πάνες αλλάζω στο μωρό και το ταίζω”, είπε.

Τέλος, μίλησε και για την πρόσφατη έξοδό του με την Ευγενία στα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Θόδωρου Μανωλίδη. Δες εδώ φωτογραφίες! “Είναι η τρίτη φορά που πάω σε έκθεση ζωγραφικής του πρώην συζύγου της Ευγενίας”, εξήγησε ο πολιτικός.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More