Το ξέσπασμα της αδερφής του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μία μητέρα από τις φλόγες!

Συγκλονίζουν όσα λέει η Βασιλική Μάντζιου για τον αδερφό της, τον ήρωα πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια μητέρα από τις φλόγες. Ο Ματθαίος βρήκε βασανιστικό θάνατο πριν από ενάμιση μήνα, στο Παλαιό Φάληρο.

Η Βασιλική ξέσπασε σήμερα στην εκπομπή Μία και μίλησε στην Τατιάνα για παραλείψεις που στοίχισαν την ζωή του αδερφού της. Η οικογένεια έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες, ενώ η αδερφή του πυροσβέστη υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση αποκατάστασης της αλήθειας.

“Δεν τον βοήθησαν ποτέ και τον πήγαν τρία μέτρα κάτω από τη γη. Τους ζητάω να τον τιμήσουν έστω και τώρα και πάλι μου το αρνούνται. Διενεργείται μία ΕΔΕ σκόπιμη, καθυστερεί εσκεμμένα. Διενεργείται από χαμηλόβαθμο σε σχέση με όσους παρευρέθηκαν στο συμβάν και έχουν ευθύνες και δεν υπάρχει καμία διάθεση αποκατάστασης της αλήθειας, μονάχα παραπληροφόρησης της οικογένειας και της κοινής γνώμης”, καταγγέλλει η Βασιλική στην Τατιάνα.

Δες το ξέσπασμα της Βασιλικής στην εκπομπή Μία!

Λίγη ώρα αργότερα παρενέβη στην εκπομπή ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νικόλαος Τσόγκας. “Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γιατί όλα αυτά είναι προϊόντα προανάκρισης τα οποία υπάρχουν στην εισαγγελία. Θέλω να σας πω όμως ότι από την πρώτη στιγμή και η πολιτική και η φυσική ηγεσία στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας. Πενθούμε κι εμείς πάρα πολύ για τον συνάδελφο. Έχουμε 55 νεκρούς και όλοι στο καθήκον. Όπως καταλαβαίνετε είναι βαρύ το τίμημα και για εμάς”, υποστήριξε.

Read More

And More