Έλενα Ασημακοπούλου: “Ο άντρας μου μού κάνει κάθε χρόνο πρόταση γάμου”

“Κάπου το χάνεις όταν έρχεται το παιδί. Τον πρώτο χρόνο είναι δύσκολα. Το χάσαμε κι εμείς πολύ. Δημιουργήθηκε μια απόσταση. Κάτι του έλεγα, αρπαζόταν, κάτι μου έλεγε, αρπαζόμουν” λέει η Έλενα Ασημακοπούλου για τις αλλαγές στην σχέση της με τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά την γέννηση της κόρης της Μαρία Ροζάρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU.

“Εκείνος, όμως, έδειχνε περισσότερη υπομονή. Δεν υπήρχε βράδυ που να μην ξυπνήσω, οπότε ένιωθα πολύ κουρασμένη…”, συμπληρώνει η ίδια. Οι μέρες που οι ισορροπίες στον γάμο τους είχαν διαταραχθεί έχουν μείνει πίσω. Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο πριν την γέννηση της κόρης του, όμως η όμορφη ηθοποιός αποκλείει να γίνει και θρησκευτικός γάμος.

“Όχι! Βέβαια, ο άντρας μου μού κάνει κάθε χρόνο πρόταση γάμου!”, λέει η ίδια, ενώ μάλιστα σημειώνει πως της προσφέρει και το παραδοσιακό μονόπετρο! “Ναι, απλώς κάθε χρόνο βρίσκει κι έναν άλλο τρόπο. Κάθε Χριστούγεννα μου λέει: Έλα το καλοκαίρι και πάντα κάτι γίνεται. Πλέον το άφησα και φέτος μου ξαναλέει: Του χρόνου στις 4 Οκτωβρίου θα το κάνουμε. Βρε άσε με που θα πάω με 5 χρονών παιδί στην εκκλησία! Αυτά που κοροϊδεύουμε; Δεν θέλω, του απαντάω εγώ. Από τη μία θέλω να πάρω την ευχή, είναι ωραία διαδικασία και από μικρή το ονειρευόμουν, αλλά από την άλλη, θα έρθει τώρα στην Ελλάδα. Αν μείνω πάλι έγκυος, πάλι με την κοιλιά στο στόμα; Δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ. Τότε με τον πολιτικό τρέχαμε σαν τους τρελούς να προλάβουμε πριν γεννήσω”.

Η ίδια αναφέρεται στην μόνη δυσκολία που αντιμετωπίζει στον γάμο της: “Μόνο η απόσταση με έχει δυσκολέψει, αλλά κι αυτό συνηθίζεται” λέει και συμπληρώνει πως “Στον Μπρούνο λείπει πολύ το παιδί. Είναι τρελός με την κόρη του, αρρωστημένος”.

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί,

Read More

And More