Έλενα Ασημακοπούλου: Με την κόρη της στην Ιταλία για τα γενέθλια του Μπρούνο Τσιρίλο!

Ευτυχισμένη όσο ποτέ είναι η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρόυνο Τσιρίλο, αφού με αφορμή τα γενέθλια του μπαμπά της πριν από λίγες ημέρες, ταξίδεψε μαζί με την ηθοποιό κοντά του στην Ιταλία για να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η χαρά της μικρής Μαρίας Ροζάρια, αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό τής – εξίσου χαρούμενης – μητέρας της, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού τους δείπνου το βράδυ του Σαββάτου.

Το ζευγάρι λατρεύει την μικρή του κόρη κι έτσι δεν θα μπορούσε παρά να βρεθεί μαζί της σε ένα εστιατόριο με… παιχνιδιάρικο φαγητό που ξετρελένει τους μικρούς πελάτες του. Έτσι η μικρή Μαρία Ροζάρια έφαγε πίτσα… αρκουδάκι και παγωτό… πάντα και όπως ήταν φυσικό χάρισε το πιο μεγάλο χαμόγελό της στους γονείς της που την φωτογράφιζαν.


Λίγες ημέρες νωρίτερα στα 38α γενέθλια του ο ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο είχε ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους, με μία ακόμα φωτογραφία των δύο αγαπημένων του γυναικών. Μαμά και κόρη μάλιστα “διακόσμησαν” και την γενέθλια τούρτα του ποδοσφαιριστή που ζει στην Ιταλία όπου αγωνίζεται την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Read More

And More