Eurovision 2015 – Ημιτελικός: Η Μαρία Έλενα Κυριάκου πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου!

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2015 βρίσκεται πλέον στα χέρια της Μαρίας Έλενας Κυριάκου. Η Κύπρια τραγουδίστρια εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι “One Last Breath”, σε σύνθεση της ίδιας και του Ευθύβουλου Θεοχάρους και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα, κέρδισε το κοινό της Ευρώπης στον αποψινό ημιτελικό.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου ετοιμάζεται πλέον να ριχτεί στην μεγάλη μάχη του τελικού του 60ου διαγωνισμού της Eurovision το Σάββατο 23 Μαΐου, απέναντι στις “μεγάλες δυνάμεις” του διαγωνισμού τραγουδιού και όχι μόνο.

Δες εδώ την εμφάνισή της και όλα όσα συνέβησαν στην μεγάλη βραδιά!

Στον τελικό της 23ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 27 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι θα προκύψουν από τους δύο ημιτελικούς – δέκα από κάθε βραδιά – ενώ οι υπόλοιπες επτά, δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία – που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό – θα περάσουν απευθείας στον τελικό.

Κρίνοντας ωστόσο από την αποψινή της εμφάνιση και την αφοσίωση της στο τραγούδι, είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει και πάλι.

Η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει για την πρόκριση μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Στην συνέχεια φυσικά ετοιμάστηκε για την καθιερωμένη συνέντευξή τύπου που ακολούθησε την μεγάλη βραδιά, από όπου μετέφερε το πανηγυρικό κλίμα με ένα σχετικό video.

Live Now… #Semifinal1 winners press conference!

Posted by Maria-Elena Kyriakou on Tuesday, May 19, 2015

“Νιώθω υπέροχα. Η διαίσθηση μου είναι πολύ θετική. Ξύπνησα με χαμόγελο και θα πάνε όλα καλά. Η διαίσθησή μου δεν με έχει διαψεύσει ποτέ”, δήλωνε η ίδια νωρίτερα στην εκπομπή Μία. Και ούτε αυτή την φορά την διέψευσε η διαίσθησή της!

Read More

And More