Που ήταν χθες η Ε. Παπαρίζου. Δες φωτογραφίες!

Η Έλενα Παπαρίζου χθες το μεσημέρι ήταν καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή της Μανίνας Ζουμπουλάκη. Μέσα από τους δέκτες του ΑΝΤ1 radio 97,2 η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την περιοδεία της με τους Onirama, το νέο της ξενό τραγούδι ”Dancing without music”, που πρωτοερμήνευσε στα Mad Awards και το καινούριο της album με τίτλο ”Γύρω από το όνειρο”. Το TLIFE ήταν εκεί.

Η Έλενα έφτασε στο στούντιο με μια μικρή καθυστέρηση. Ήταν πανέμορφη μέσα σε ένα αέρινο φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις και ένα καταπληκτικό ζευγάρι nude γόβες. Ήταν σε πολύ καλή διάθεση και χαμογελούσε συνέχεια, μάλιστα σχολίασε μεταξύ άλλων πως γενικότερα είναι πολύ χαμογελαστή: ”Είμαι πολύ χαμογελαστός άνθρωπος, καμιά φορά μπορεί να κάθομαι στο μπαλκόνι να ξεφυλλίζω ένα περιοδικό και να πιάσω τον εαυτό μου καλλημένο με ένα χαμόγελο και εκεί τον ρωτάω: Γιατί χαμογελάς Έλενα;”

Αυτό τον καιρό η δημοφιλής καλλιτέχνιδα βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με τους Onirama. Η ίδια δήλωσε ότι χαίρεται πάρα πολύ για την συνεργασία που έχει με τα παιδιά και πως υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ τους”. Έχουν και ένα τραγούδι-διασκευή το ”Φυσικά μαζί/together forever” που έκανε πρεμιέρα στα βραβεία Mad και το ερμηνεύουν και στις συναυλίες τους.

Η Έλενα επίσης αποκάλυψε πως στον ελεύθερο της χρόνο κρατάει τα δίδυμα παιδιά του αδελφού της. ”Είναι δύσκολο να έχεις δύο παιδιά μαζί και τόσο ευχάριστο ταυτόχρονα”, είπε. Ενώ για τα επαγγελματικά δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει άμεσα διεθνή καριέρα, άλλωστε είναι κάτι που της το ζητάνε και οι θαυμαστές της.

Δες το βίντεο με το νέο της ξένο τραγούδι ”Dancing without music” από τη βραδιά των Mad Music Awards:

Read More

And More