Ελένη Φουρέιρα: Το νέο look και ο τρόπος που διατηρεί την σιλουέτα της!

Τι κι αν ο καιρός ακόμα δεν έχει δείξει το “ανοιξιάτικο” πρόσωπο του που όλοι περιμένουμε; Η συννεφιά και οι κατά τόπους βροχές των ημερών δεν εμπόδισαν την Ελένη Φουρέιρα να φορέσει τα αθλητικά της ρούχα και να τρέξει σε ανοιχτό στάδιο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @foureira στις


Κι αν δεν μας εξέπληξε η επιλογή της να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την πρωινή της προπόνηση στο στάδιο, σίγουρα μας εξέπληξε το σκούρο χρώμα που απέκτησαν ξανά τα μαλλιά της. Η Ελένη Φουρέιρα μετά από μία… κατάξανθη σεζόν στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, επέστρεψε στο καστανό και μάλιστα σε μία αρκετά σκούρα εκδοχή του.


Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει διστάσει ποτέ να πειραματιστεί με το look και ιδιαίτερα με τα μαλλιά της καθώς απολαμβάνει τέτοιου είδους αλλαγές. Αυτό που δεν αλλάζει ποτέ όμως είναι οι καθημερινές της συνήθειες σε σχέση με την άσκηση, όπως απέδειξε και η προπόνηση της σε… αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η όμορφη τραγουδίστρια άλλωστε έχει πολλές φορές δείξει ότι η γυμναστική για εκείνη δεν είναι αγγαρεία αλλά επιλογή για μια πιο υγιή ζωή και σίγουρα το μέσο για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Και αν δεν το πιστεύεις πάρε μια γεύση μόνο από τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί κατά καιρούς μέσω Instagram από τις σκληρές της προπονήσεις.

Read More

And More