Ελένη Πετρουλάκη: Εντυπωσιακή στα 44 της σε βραδινή έξοδό της με τον Ίλια Ίβιτς! Φωτογραφίες

Είναι ένα από τα ζευγάρι της showbiz που προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη και τον Ίλια Ίβιτς που δεν μας έχουν συνηθίσει σε κοινές εμφανίσεις σε κοσμικά στέκια. Αυτή τη φορά ωστόσο, η γυμνάστρια και ο ποδοσφαιριστής έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν πρόσφατα για να διασκεδάσουν μαζί με καλούς φίλους τους, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς πριν από 20 περίπου ημέρες συμπλήρωσαν 16 χρόνια γάμου και μοιάζουν το ίδιο ερωτευμένοι με την ημέρα που πέρασαν τις πόρτες του δημαρχείου της Γλυφάδας για να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο.

Η γυμνάστρια με μία δημιουργία που αναδείκνυε τις εντυπωσιακές αναλογίες που διαθέτει στα 44 της χρόνια και μετά την απόκτηση τεσσάρων παιδιών (Άννα Μαρία, Δωροθέα και Μίλα και Ηλιάννα) πόζαρε στο πλευρό του σύζύγου της κατά την είσοδό τους στο νυχτερινό κέντρο.

Αργότερα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να χορεύει και να διασκεδάζει με τον σύζυγό της και την παρέα τους με τις επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη και της Ελένης Φουρέιρα.

Read More

And More