Έλλη Κοκκίνου: Τελευταία live εμφάνιση στο Κολωνάκι με φίλους στο πλευρό της!

Διπλή χαρά είχε το βράδυ του Σαββάτου η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο club Cabaret στο Κολωνάκι ενώ παράλληλα γιόρτασε μαζί με την τελευταία της βραδιά, τα γενέθλια του καλού της φίλου Μάνου Μαγιάτη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ellikokkinou (@ellikokkinou) στις

“Χρόνια πολλά σε έναν από τους καλύτερους μου φίλους, τον Μάνο Μαγιάτη με μία vintage φωτογραφία”, έγραψε μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου μέσω Instagram λίγες ώρες πριν το φινάλε των εμφανίσεων της που έγινε με την παρουσία του εορτάζοντα φίλου της.

Εκτός από εκείνον στην τελευταία της live εμφάνιση στο Cabaret, το “παρών” έδωσε και η καλή της φίλη Δέσποινα Καμπούρη, την οποία συνόδευε ο σύζυγός της Βαγγέλης Ταρασιάδης. Μάλιστα η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα από την βραδιά της, μεταξύ των οποίων και μία selfie της με τον κουμπάρο της Μάνο Μαγιάτη -έχει βαφτίσει την κόρη της, Έλενα- και την Έλλη Κοκκίνου στην σκηνή.


Μία ημέρα μετά η Έλλη Κοκκίνου χρησιμοποίησε και πάλι τα social media για να ανακοινώσει την νέα της καλοκαιρινή συνεργαγία. Η Έλλη Κοκκίνου θα παραμείνει… Cabaret αλλά το καλοκαιρινό Cabaret θα πάει στην παραλιακή. Στον χώρο που βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο Romeo, η Έλλη Κοκκίνου δίνει στις 8 Μαΐου ραντεβού με τους Onirama για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα – έκπληξη.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία μέσω Instagram εκδηλώνονας παράλληλα τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη συνεργασία της με τον καλό της φίλο Θοδωρή Μαραντίνη και τους Onirama.

Read More

And More