Ο Elvis Presley πέθανε από δυσκοιλιότητα!

O Elvis Presley πέθανε τον Αύγουστο του 1977 στα 42 του χρόνια. Τότε ο γιατρός του είχε πει πως η αιτία του θανάτου του ήταν οι καρδιακές αρρυθμίες. 33 χρόνια μετά ο φίλος και γιατρός του Elvis, George Nichopoulos, βγαίνει δημόσια και αποκαλύπτει μία άλλη εκδοχή που οδήγησε τον βασιλιά του Rock n Roll στον θάνατο.

”Ο Elvis πιθανόν να πέθανε λόγω της χρόνιας δυσκοιλιότητας που αντιμετώπιζε”, είπε ο γιατρός του και όλοι έμειναν αποσβολωμένοι. ”Ξέραμε ότι είχε πρόβλημα δυσκοιλιότητας γιατί δεν μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε αλλά δεν είχαμε καταλάβει ότι θα μπορούσε να τον οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο. Πιστεύαμε ότι η δυσκοιλιότητα ήταν απλά μια παρενέργεια των φαρμάκων που έπαιρνε για τα αρθριτικά του και τις αϋπνίες”, δηλώνει ο Dr Nichopoulos.

O γιατρός ισχυρίζεται πως τους είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η συνεχής αυξομείωση του βάρους του τραγουδιστή. Επίσης στην νεκροψία ανακάλυψαν κάτι που τους έβαλε σε υποψία. ”Όταν εγώ και κάποιοι συνάδελφοι κάναμε την νεκροψία του Elvis διαπιστώσαμε πως είχε να ενεργηθεί πάνω από 3-4 μήνες. Συνήθως ένα δυσκοίλιο άτομο ενεργείται κάθε 3-4 μέρες. προφανώς το παχύ του έντερο δεν λειτουργούσε σωστά”, καταλήγει ο φίλος και γιατρός του Elvis.

Read More

And More