Emma Stone: Χώρισε και επέστρεψε στο Los Angeles!

Φωτογραφήθηκαν μαζί για τελευταία φορά από τους paparazzi στις 7 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη και ίσως τελικά αυτή να ήταν και η τελευταία δημόσια τους εμφάνιση ως ζευγάρι, καθώς η Emma Stone και ο Andrew Garfield, αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά σύμφωνα με ρεπορτάζ του Us Weekly.


Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού τον Ιανουάριο.

Η Emma Stone ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό τους και ο λόγος είναι πως εδώ και αρκετούς μήνες ο σύντροφός της και συμπρωταγωνιστής της στην ταινία “The Amazing Spiderman” δεν ήταν ιδανικός σύντροφος, όπως εξομολογείται πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στο Us Weekly. Μάλιστα το ίδιο πρόσωπο δηλώνει: “Είναι οριστικός χωρισμός κι όχι απλά ένα διάλειμμα. Η Emma μετακόμισε πίσω στο Los Angeles”.

Η αλήθεια είναι πως ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ηθοποιό πριν από δύο μόλις ημέρες στους δρόμους του Los Angeles καθοδόν προς το yoga studio που επισκέπτεται τακτικά.

Ο πρώην, σύμφωνα με τα δημοσίευματα σύντροφός της, Andrew Garfield βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην Taiwan για τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του Martin Scorcese, με τίτλο Silence.


Ο ηθοποιός έχει χάσει 40 κιλά για τον ρόλο του στην ταινία “Silence”.

Ο ρόλος του στην ταινία φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση της 26χρονης να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Andrew Garfield. “Προσπαθώντας να μπει στο πετσί του ρόλου, εκείνος έχει βρεθεί σε σκοτεινά “μέρη” του εαυτού του. Δεν ήταν και ο καλύτερος σύντροφος”, λέει η ίδια πηγή στο Us Weekly.

Read More

And More