Emma Thompson: Βόλτες με τον “άγνωστο” γιο της στο Λονδίνο!

Με casual look και συντροφιά της τον γιο της Tindyebwa Agaba Wise εντόπισαν οι paparazzi την 56χρονη Emma Thompson να κάνει βόλτες στο βόρειο Λονδίνο. Η ηθοποιός βρήκε τον χρόνο για ένα διάλειμμα ανάμεσα στις ταινίες που γυρίζει συνεχώς το τελευταίο διάστημα και τον αφιέρωσε στην οικογένεια της και ιδιαίτερα στο δεύτερο “άγνωστο” παιδί της.

Ο Tindyebwa Agaba Wise δεν είναι βιολογικό παιδί της ηθοποιού και τους συζύγου της Greg Wise. Οι δυο τους είχαν ήδη αποκτήσει την κόρη τους Gaia -ήταν μάλιστα 2 χρόνων ήδη- όταν αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον Tindyebwa που ζούσε στη Ρουάντα. Ο 16χρονος τότε γιος τους, σώθηκε από τη φρίκη του πολέμου και μπόρεσε να ζήσει μια όμορφη εφηβική και νεανική ηλικία χάρη στην απόφαση τους.


Mε τον σύζυγό της και την κόρη τους Gaia σε παλιότερο ταξίδι τους στην Βενετία.

Η ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα πίσω στο σπίτι της στο Λονδίνο όπου θα περάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της, την 14χρονη πια Gaia και τον 28χρονο Tindyebwa, λίγο ποιοτικό χρόνο πριν “ριχτεί” και πάλι στη μάχη των γυρισμάτων. Επόμενο project για την Emma Thompson είναι η φιλόδοξη παραγωγή της Disney, “Beauty and the beast”.

Read More

And More