Ευγενία Μανωλίδου: Χωρίς μακιγιάζ και με αθλητικό look στην δουλειά! Φωτογραφίες

Μπορεί στις βραδινές της εμφανίσεις να παραδίδει συνήθως μαθήματα κομψότητας, αλλά στην καθημερινότητά της η Ευγενία Μανωλίδου προτιμά το casual και το αθλητικό στυλ και το ελαφρύ μακιγιάζ. Η ίδια άλλωστε έχει πολλές υποχρεώσεις καθημερινά, καθώς έχει αφοσιωθεί στην μουσική της, στα τέσσερα παιδιά της ενώ συνεχίζει την καθημερινή της ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα στον σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στο ραδιοφωνικό studio, όπου χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα απλό t-shirt και την girly ροζ αθλητική φόρμα της ετοιμαζόταν να βρεθεί πίσω από το μικρόφωνο και να ξεκινήσει την εκπομπή της με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Στο ίδιο studio επισκέφθηκε τον συνεργάτη της στο Πρωινό ΑΝΤ1 και την Ευγενία Μανωλίδου και η Σάσα Σταμάτη. Η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, συναντήθηκε στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού και με τη Γωγώ Μαστροκώστα με τη Μαρία Μπεκατώρου αλλά και την Γωγώ και την Μαίρη Αυγερινοπούλου που τις φιλοξένησαν στην δική τους εκπομπή.


Χαλαρές στιγμές για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη στο studio της εκπομπής που παρουσιάζουν εκείνος και η Ευγενία Μανωλίδου.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει να εμφανιστεί στην μικρή οθόνη από το 2012, ωστόσο δείχνει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της μακριά από την τηλεόραση. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα “Δεν προλαβαίνει να μου λείψει η τηλεόραση. Με την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, τη μουσική και τα παιδιά είναι πρακτικά αδύνατον. Εξάλλου οι συζητήσεις που κάνω κατά καιρούς έχουν να κάνουν με προγράμματα που χρειάζονται την καθημερινή μου παρουσία, κάτι, το οποίο με τόσο μεγάλη οικογένεια και χωρίς μόνιμη βοήθεια στο σπίτι- είναι αδύνατον να επιτευχθεί”.

Read More

And More