Eurovision 2015: Η Conchita Wurst μιλάει για την εμπειρία της στην παρουσιάση του Greenroom!

“Τρεις μέρες πριν σκεφτόμουν; Γιατί στο καλό συμφώνησα να το κάνω αυτό; Θυμάμαι πέρσι ένιωθα σοκ όταν με πλησίαζαν οι παρουσιάστες στο Greenroom γιατί λοιπόν το έκανα αυτό στους φετινούς συμμετέχοντες;” είπε η Conchita Wurst σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε λίγες ώρες πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, που έφερε το τρόπαιο και την διοργάνωση φέτος στην Αυστρία έχει αναλάβει να καλύψει το κομμάτι της παρουσίασης από το Greenroom του 60ου διαγωνισμού τραγουδιού. Η ίδια λέει γι’ αυτή την εμπειρία της: “Δεν είναι εύκολη δουλειά… Προσπαθώ να ξεπεράσω τα όρια μου. Έχω ακριβώς 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα για να μιλήσω στους συμμετέχοντες και πάντα κάποιος μιλάει στο ακουστικό μου από το κοντρόλ”.

Ωστόσο η ίδια νιώθει ευγνωμοσύνη για τον ρόλο που της ανατέθηκε, αλλά και για την αναγνωρισιμότητα που της έφερε η περσινή νίκη της. “Πραγματικά το εκτιμώ. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά σε κάθε συναυλία μου πραγματικά μαζεύεται κόσμος! Δεν έχω συνηθίσει ούτε να κερδίζω ούτε να με ξέρει ο κόσμος έξω από τα σύνορα της Αυστρίας. Νιώθω πραγματικά ευγνωμοσύνη γιατί είμαι ο εαυτός μου”, κατέληξε η ίδια.

Read More

And More