Φαίη Σκορδά: Το πρώτο μπάνιο του Δημήτρη και οι οικογενειακές στιγμές στην παραλία!

Το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της ζωής της περνά η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια ζει μαγικές στιγμές με τους γιους της που μεγαλώνουν κάθε μέρα ξετρελαίνοντας τόσο την ίδια όσο και τον μπαμπά τους Γιώργο Λιάγκα. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU, εντόπισε την όμορφη οικογένειά τους σε μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες τους, σε μια εξόρμησή τους στην παραλία.

Η οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε πρόσφατα στην Βουλιαγμένη. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την πρώτη επαφή του μικρού Δημήτρη Λιάγκα με την θάλασσα και την χαρά των γονιών του για το πόσο καλά τα πήγε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού ο Γιώργος Λιάγκας ενθουσιάστηκε πραγματικά με τον μικρό Δημήτρη ζητώντας από την Φαίη να τον πάρει μαζί του και να μπουν μαζί λίγο βαθύτερα στην θάλασσα με την υπερπροστατευτική μανούλα να αρνείται σθεναρά την πρόταση του συζύγου της.

Ο “θαλασσόλυκος” Γιώργος Λιάγκας ωστόσο είχε την ευκαιρία να χαρεί το κολύμπι με τις ώρες με τον μεγαλύτερο γιο του Γιάννη ενώ η παρουσιάστρια με τον βενιαμίν της οικογένειας σύντομα βγήκαν από τη θάλασσα και πέρασαν αρκετή ώρα στην αμμουδιά. Εκεί, παίζοντας με τον γιο της η Φαίη Σκορδά δεν σταμάτησε να χορεύει και να του τραγουδά εκδηλώνοντας την χαρά της για κάθε στιγμή ευτυχίας που της χαρίζουν οι τρείς άντρες της ζωής της.


Δείτε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More