Άνοιξη, καιρός για Αηδονάκια!

Τώρα που ο καιρός άνοιξε, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων, ο μαγευτικός κόσμος του Λούνα Πάρκ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ, περιμένει τους φίλους του, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια μας, ειδικότερα τις γιορτινές μέρες!
Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, θείες και φυσικά … νονοί και νονές που, όπως κάθε Πάσχα έχετε την «τιμητική σας»… ήρθε η ώρα για Αηδονάκια και μάλιστα για … Πασχαλινά Αηδονάκια!

Από το Σάββατο 13 έως και την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν παρέα με τις πασχαλιάτικες μασκότ μας, την Πασχαλίτσα και το Λαγουδάκι, που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν τα δικά τους πασχαλινά στολίδια αλλά και να κάνουν απίθανο face painting στα δημιουργικά μας εργαστήρια!

Έμπειροι παιδαγωγοί της ομάδας Πολύτεχνο, θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν την δημιουργικότητά τους, φτιάχνοντας από διάφορα υλικά όπως, ξύλο, φελιζόλ, χαρτί, μπογιές και πολλά ακόμα διακοσμητικά στοιχεία πασχαλινά στολίδια με την υπογραφή τους! Όμορφες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα!

Ελάτε λοιπόν να παίξουμε μαζί και να κατασκευάσουμε κοκοράκια, κουνελάκια, κοτοπουλάκια, πασχαλινά αυγά και την Μεγάλη Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε την δική σας μοναδική λαμπάδα!

Τα δημιουργικά εργαστήρια θα λειτουργούν από το Σαββάτο 13/4 έως και Πέμπτη 17/04 και τις ώρες: 12:00–20:00

Χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς και ατελείωτης διασκέδασης με μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια, με 20 διαφορετικά παιχνίδια και 2 καινούργια παιχνίδια: τη μοναδική πίστα Roller Skate και το ανατρεπτικό Wipe Out!

Wipe Out
Ένας ολοκαίνουργιος, ανατρεπτικός και μοναδικός στίβος Wipe out βρίσκεται εδώ στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ και προκαλεί τους μικρούς του φίλους σε μια μάχη μέχρι τέλους! Μπες με τους φίλους σου στο στίβο μάχης, μείνε όρθιος, πέρασε όλες τις δοκιμασίες και απέδειξε ποιος είναι ο πιο γρήγορος και ο πιο ικανός από όλους. Θα τα καταφέρεις;

Πίστα Roller Skate
Είσαι καλός στην ισορροπία; Περηφανεύεσαι για τις επιδώσεις σου στα πατίνια; Τότε σε προσκαλούμε και σε προκαλούμε να αποδείξεις τις ικανότητες στη μεγάλη πίστα Rollers, που μόλις εγκαταστήσαμε στα ΑΗΔΟΝΙΑΚΙΑ! Ήρθε ο καιρός για απίθανες βόλτες στην ολοκαίνουργια πίστα Rollers Skate της πόλης!

/

Και ακόμα: Μαγευτικές βόλτες στα δύο Carousel, το πανέμορφο κλασσικό αλλά και το πιο μοντέρνο, που είναι εμπνευσμένο από τους αγαπημένους ήρωες του Μίκυ. Μυστηριώδες ταξίδι μέσα στο Ινδιάνικο Ποτάμι, κλασικά παιχνίδια όπως τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και η Πανοραμική Ρόδα. Τολμηρές διαδρομές τρυπώνοντας στο τεράστιο κόκκινο μήλο παρέα με το σκανταλιάρικο Σκουλήκι «Αλέξανδρο» και μεγάλη τσουλήθρα για «σπηντάτες» καταβάσεις!

/

Το χώρο συμπληρώνουν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όπως ο Πύργος Αναρρίχησης, το Super Τραμπολίνο, η Αράχνη Spider και πολλά ακόμα παιχνίδια ικανότητας με μοναδικά έπαθλα και πολύ δράση!

/

Ακόμα επωφεληθείτε από την Super Προσφορά!
50% έκπτωση στην αγορά ημερήσιου βραχιολιού στη δεύτερη επίσκεψη σας προσφορά η οποία ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια (επί της οδού Διονύσου 155 & Ανδρέα Παπανδρέου).

/

Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό, πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από τις 23 Σεπτεμβρίου 1981. Η πολυετής συνεχής παρουσία, η εμπειρία, η άρτια οργάνωση του χώρου και των παιχνιδιών, το φιλικό περιβάλλον, η ποιότητα υπηρεσιών αλλά και η δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί παράδοση γύρω από το όνομα Τα Αηδονάκια, που είναι ταυτόσημο με τον όρο Luna Park και μεγαλώνει χρόνια και χρόνια τώρα … χαρούμενα Παιδιά!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας κατά την περίοδο του Πάσχα
Καθημερινές: 11:00 – 23:00
Σαββάτο-Κυριακή:10:00 – 24:00

Ημέρες και ώρες λειτουργίας δημιουργικών εργαστηρίων
Σαββάτο 13/4 έως και Πέμπτη 17/04 12:00–20:00

Λούνα Παρκ «ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ»
Διονύσου 155 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι
Κόμβος Κηφισίας & Αττικής Οδού Έξοδος 11
τηλ.: 210 6198 274

www.aidonakia.gr

Read More

And More