Fun-ταστικό καλοκαίρι για παιδιά στην κατασκήνωση “Αναγέννηση”!

Εκείνο το καλοκαίρι που γνώρισες τόσους φίλους. Εκείνο το καλοκαίρι που ανέβηκες για πρώτη φορά σε άλογο. Εκείνο το καλοκαίρι που ερωτεύτηκες τον Κώστα, που σου έδωσε το παγωτό του, αλλά μετά δεν σου μιλούσε για 2 μέρες. Το θυμάσαι; Και φυσικά το θυμάσαι! Ήταν τότε που πήγες πρώτη φόρα κατασκήνωση. Και μετά ξαναπήγες. Και τον επόμενο χρόνο, άντε πάλι!

/
Εάν έχεις ζήσει την εμπειρία της κατασκήνωσης ως παιδί τότε θα ξέρεις από πρώτο χέρι ότι δημιουργεί αναμνήσεις που θα κουβαλάς μαζί σου μια ζωή, και που λες, μακάρι να μεγαλώσουν έτσι και τα δικά μου παιδιά. Κι όσο κι αν κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, ευτυχώς οι κατασκηνώσεις υπάρχουν ακόμα και είναι το ίδιο διασκεδαστικές!

/
Η κατασκήνωση Αναγέννηση προσφέρει ακριβώς ότι ονειρεύεται ένας γονιός για το παιδί του: υπέροχη τοποθεσία, θάλασσα, πολλές δραστηριότητες και ατελείωτη διασκέδαση!

/
Σε ένα φυσικό πευκόφυτο περιβάλλον στον Κάλαμο Αττικής, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα με μια μοναδική θέα, η Κατασκήνωση Αναγέννηση, που λειτουργεί η οικογένεια Κωνσταντινέα από το 1974, έχει δημιουργήσει με αγάπη τον πιο φιλόξενο και ασφαλή κόσμο για παιδιά 6-16 ετών με ένα πλούσιο πρόγραμμα από αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

/
Μπάνιο στη θάλασσα, δραστηριότητες στην πισίνα, αθλήματα, χοροί, χειροτεχνίες και άλλα πολλά χαρίζουν στα παιδιά ένα πλήρες πρόγραμμα για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

/
Και το καλύτερο: η κατασκήνωση είναι δωρεάν για χαμηλόμισθες οικογένειες ανέργων και εργαζομένων μέσα από το πρόγραμμα φιλοξενίας του ΟΑΕΔ και ασφαλισμένους σε ταμείο. Από την 1η Απριλίου η κατασκήνωση είναι ανοιχτή στους γονείς κάθε Σαββατοκύριακο 09:00-18:00 και καθημερινές κατόπιν ραντεβού για να γνωρίσουν το χώρο!

/
Τι λες λοιπόν; Μετά από όλα αυτά δεν θα ήθελες να προσφέρεις στα μικρά σου ένα fun-ταστικό καλοκαίρι; Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες κάνε κλικ εδώ και γνώρισε τον υπερφανταστικό κόσμο της Αναγέννησης!

Κατασκήνωση Αναγέννηση
Χαλκοκονδύλη 5, Αθήνα, TK 10677
Τηλέφωνα: 210-3301467/3301468

Read More

And More