Vanessa Cardui: Νέα εποχή στο βαπτιστικό και παιδικό ρούχο!

Σκοπός της γνωστής ελληνικής εταιρείας Neonato, όταν οραματίστηκε και δημιούργησε το brand παιδικών ρούχων Vanessa Cardui, ήταν να βάλει στο επίκεντρο τα μωρά έως 2 ετών και να προτείνει για αυτά, ρούχα και βαπτιστικά ενός τελείως διαφορετικού στυλ από αυτό που κυριαρχούσε μέχρι τότε, προσδίδοντάς τους έναν πιο “χύμα” και μοντέρνο χαρακτήρα, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές!

Καλόγουστα, με απλότητα και άψογη ραφή, τα Vanessa Cardui απευθύνονται σε όλους εσάς που δίνετε σημασία στο παιδικό ντύσιμο.

Είναι τα πρώτα ελληνικής παραγωγής παιδικά ρούχα που διαθέτουν ραφή και στυλ μεγάλων οίκων του εξωτερικού και ήδη από τα δύο πρώτα χρόνια “ζωής” τους έχουν κερδίσει μία μόνιμη θέση στις προτιμήσεις γονιών και λοιπών καταναλωτών που θέλουν το μωρό τους να φοράει ρούχα που το κάνουν να ξεχωρίζει!


Στο τιμόνι του brand, βρίσκουμε τον έμπειρο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, Δαυίδ Παπαδόπουλο, ο οποίος στη Vanessa Cardui μετέφερε την τεράστια αγάπη του για το παιδικό ρούχο καθώς και την πολύτιμη πείρα που αποκόμισε μέσα από τη θητεία σε οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πιστή στην ποιότητα και την άνεση, η Vanessa Cardui επιλέγει να χρησιμοποιεί εκλεκτά ιταλικά και ισπανικά υφάσματα, προσαρμόζοντας ωστόσο τις τιμές των ρούχων στην ελληνική πραγματικότητα.

Μεγάλη καινοτομίας της φίρμας είναι το mix and match στο βαπτιστικό ρούχο που επιτρέπει στους γονείς και τους νονούς να επιλέγουν και να δημιουργούν μόνοι τους το βαπτιστικό σύνολο, ξεφεύγοντας από τη λογική του “σετ” που κυριαρχούσε μέχρι σήμερα.

Τις πλήρεις collections των ρούχων Vanessa Cardui -οι οποίες ομολογουμένως γίνονται κάθε χρόνο και καλύτερες- μπορείτε να τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες στο www.neonato.gr

Read More

And More