Αντικουνουπικά Chicco: φυσική προστασία για τη μητέρα και το μωρό!

Τα κουνούπια είναι… μέγα πρόβλημα για όλους μας, όμως ειδικά για ένα μωρό που η επιδερμίδα του δεν επιτρέπει τη χρήση χημικών εντομοαπωθητικών, η προστασία του από τον φτερωτό κίνδυνο είναι περίπλοκη!
Το ευαίσθητο δέρμα του μωρού χρειάζεται να προστατευτεί χρησιμοποιώντας εντομοαπωθητικά με μια ασφαλή σύνθεση η οποία έχει μελετηθεί ειδικά για βρέφη με συστατικά φυσικής προέλευσης. Η νέα, πλήρης αντικουνουπική σειρά της Chicco είναι αυτό που χρειάζεται κάθε μωρό για φυσική προστασία!

Φυσική προστασία για τη μητέρα και το μωρό!
Τα περισσότερα προϊόντα στην αγορά περιέχουν ενεργά συστατικά χημικής προέλευσης. Τα πιο συνηθισμένα όπως το Icaridin και το Diethyltoluamide (DEET) δεν συνιστώνται, ακόμη και σε πολύ χαμηλές δόσεις, για παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών.
Το ενεργό συστατικό των αντικουνουπικών της Chicco είναι φυσικής προέλευσης, απόσταγμα από ένα συγκεκριμένο είδος ευκαλύπτου από την Αυστραλία. Είναι ευρέως αναγνωρισμένο για την εξαιρετική εντομοαπωθητική του ιδιότητα. Χωρίς προσθήκη αλκοόλης, χρωστικές και parabens, είναι ειδικά μελετημένο για το δέρμα των παιδιών.

Η αποκλειστική φόρμουλα λειτουργεί αποτελεσματικά τόσο το βράδυ όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρέχοντας άριστη προστασία έναντι στους πιο κοινούς τύπους κουνουπιών, συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού Τίγρης της Ασίας (Ασιατικό κουνούπι τίγρης).
Η εντομοαπωθητική επίδραση των προϊόντων Chicco διαρκεί περισσότερο από τα πιο φυσικά απωθητικά κουνουπιών που κυκλοφορούν στην αγορά. Μια εφαρμογή θα προστατεύει το δέρμα του μωρού σας έως και για 3 ώρες.

ΣΠΡΕΥ
Σχεδιασμένο να λειτουργεί σε όλες τις κλίσεις για ταχύτερη και ευκολότερη εφαρμογή του προϊόντος σε όλο το σώμα.

ΓΕΛΗ
Σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζεται η σωστή δόση του προϊόντος στο δέρμα του μωρού σε κάθε εφαρμογή. Μέγεθος τσέπης, για να το μεταφέρετε κάθε φορά μαζί σας στους εξωτερικούς χώρους.

ROLL-ON
Το εργονομικά σχεδιασμένο μπουκάλι, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη εφαρμογή του προϊόντος. Εύκολη επίσης και για το παιδί σας!

ΦΥΣΙΚΟ AFTER BITE
Σε μορφή στυλό. Η σύνθεσή του είναι ιδανική για να παρέχει ανακούφιση σε ερεθισμό του δέρματος. Μαλακή άκρη αφής ιδιαίτερα απαλή. Χωρίς αμμωνία.

Τα αντικουνουπικά της Chicco κυκλοφορούν σε πρακτικά μπουκάλια και dispenser για να είναι ευκολότερη η εφαρμογή του προϊόντος στα μικρά παιδιά! Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Read More

And More