Ο νικητής του διαγωνισμού για το παιδικό tablet Clempad!

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσει το παιδί σας το δικό του tablet, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά;

Το όνομα του τυχερού νικητή για το μοναδικό αυτό tablet της AS Company είναι:

ΓΙΩΤΑ ΜΗΤΣΙΟΥ


Ένα μοναδικό tablet!
Αλήθεια, πόσο θα θέλατε να υπήρχε ένα tablet ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, να είναι εκπαιδευτικό και να είναι όλο στα ελληνικά;

Μήπως κι εσείς ζείτε καταστάσεις όπως: «Μαμά να πάρω το κινητό σουουουου;…» ή «Μαμά θέλω το iPad σουουου!!…» και ανησυχείτε μήπως μπουν σε κάποια εφαρμογή /site που δεν πρέπει;
Το άγχος λοιπόν τέλος!

Η λύση είναι το Clempad! Ένα αληθινό, Εκπαιδευτικό Tablet για παιδιά ηλικίας 6+ που είναι εξ’ ολοκλήρου στα ελληνικά και θα φέρει….ειρήνη στο σπίτι σας.

-Είναι πανεύκολο στη χρήση, για μικρούς και… μεγάλους!

-Έχει γραφικό περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και προσφέρει δωρεάν ελληνικές εκπαιδευτικές εφαρμογές με πληθώρα θεμάτων. Καθίστε να παίξετε και εσείς παρέα μαζί τους, μπορεί να μάθετε πράγματα που μέχρι σήμερα νομίζατε πως τα ξέρατε!

-Τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους εφαρμογές Android, πολυμέσα, ασφαλές Internet, κάμερα, ζωγραφική, ημερολόγιο αλλά και ηλεκτρονικά βιβλία!

-Το καλύτερο; Τα πάντα ελέγχονται εύκολα! Με κωδικό και 3-4 κλικ, μπορείτε να ρυθμίζετε την πρόσβαση στο Internet, τα περιεχόμενά τους, την πρόσβαση σε εφαρμογές και το χρόνο χρήσης (κλειδώνει μόνο του αν το ορίσετε π.χ. για 30 λεπτά! Χι χι χι!). Επιπλέον μπορείτε και να διαχειριστείτε έως 4 προφίλ παιδιών (αν μπορείτε να έχετε 4 παιδιά να μοιράζονται ένα Tablet, μάλλον μπορείτε να κατακτήσετε και τον κόσμο!!).

-Συνοδεύεται και από bumper για να το κρατούν άνετα αλλά και να είναι ασφαλές στις αναρίθμητες, καθημερινές πτώσεις!

-Κάνει και για μεγάλους! Με λειτουργικό Android μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα κανονικό Tablet και να κατεβάσετε όποια εφαρμογή θέλετε. Λέτε στο τέλος να παλεύουν να το πάρουν από εσάς;

Και κάτι ακόμα…
Το ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά προσφέρει μια ποικιλία από δωρεάν εκπαιδευτικές εφαρμογές της Clementoni στα ελληνικά με πληθώρα διαφορετικών εκπαιδευτικών θεμάτων όπως μαθηματικά, ιστορία, διάστημα, ζωολογία, προϊστορία και πολλά ακόμη.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι:
Επεξεργαστής Rockchip Cortex A9 1,2GHz
Οθόνη πολλαπλής αφής 7 LCD, 800x480px
CPU 1,2 Ghz, RAM 512 MB DDR3
Μνήμη Flash 4GB
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
USB, Micro USB 2.0, micro SD 1-32 GB
Κάμερα 0,3 Mpx
Ηχείο/μικρόφωνο/Επιταχυνσιόμετρο/Μπαταρία λιθίου 3200mAh

module

Read More

And More