Η τυχερή νικητρια του παιδικού tablet Clempad!

To TLIFE και η AS COMPANY σου χαρίζουν ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά, ένα εκπαιδευτικό, παιδικό tablet Clempad!

/

Η τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Μαρία Καρβουνάκη!

Ένα υπέροχο δώρο!

Τα παιδιά λατρεύουν την τεχνολογία και πλέον εξοικειώνονται μαζί της από πολύ μικρή ηλικία. Και επειδή για τους περισσότερους από εμάς είναι κάτι που δεν μπορούμε να τους αρνηθούμε, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε συσκευές κατάλληλες για την ηλικία τους.

«Το πρώτο μου Clempad» είναι ένα ιδανικό tablet για τη μαθησιακή ανάπτυξη των παιδιών, με εκπαιδευτικές εφαρμογές στα ελληνικά και ευκολία στη χρήση, ενώ προσφέρει ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, και στο χρόνο που θα προεπιλέξεις εσύ! Είναι ένα κανονικό tablet, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, καθώς απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 3 ετών! Έχει ένα υπέροχο, ελληνικό γραφικό περιβάλλον φιλικό σε παιδιά και ειδική κατασκευή με anti-shock υλικό για αντοχή στις πτώσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του «πρώτου μου Clempad» είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της συσκευής, μέσω της ειδικής εφαρμογής Planet Clementoni που εγκαθιστάς στο δικό σου tablet ή στο κινητό σου, παρέχοντας πλήρη απομακρυσμένο γονικό έλεγχο, για να ελέγχεις την πρόοδό του και να επιλέγεις εσύ τις σελίδες και τις εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιήσει το παιδί σου.

“Το πρώτο μου Clempad” αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης στα χέρια των παιδιών σου και εσύ είσαι πάντα ήσυχη για τις σελίδες στις οποίες μπαίνει και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί.

Και μη ξεχνάς: με λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2, Kit Kat είναι ένα κανονικό tablet και για ενήλικες!

Read More

And More