FS Direct: ένα πρωτότυπο e-shop!

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα της FS Direct είναι στον «αέρα» και θα το βρείτε πληκτρολογώνταςwww.fsdirect.gr.
Ένα πραγματικά πρωτότυπο e-shop, πολύ μοντέρνο, με ωραία χρώματα, με πολύ εύκολη πλοήγηση αλλά πάνω απ’ όλα με ολοκλήρωση παραγγελίας μόνο με τρια κλικ.

Εκεί θα βρείτε προϊόντα για το μωράκι σας, για εσάς αλλά και για το σπίτι σας. Και το καλύτερο όλων; Αν η παραγγελία σας είναι άνω των 25€ θα την παραλάβετε εντελώς δωρεάν.

Το πρώτο προϊόν που ξεχωρίζει είναι οι πάνες Pufies Fashion Collection από 0,21 ευρώ η μία, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα χάρη στα χρώματα και τα σχεδιάκια με τα οποία είναι διακοσμημένες.
Η βρεφική περιποίηση ολοκληρώνεται με την κλινικά ελεγμένη βρεφική σειρά Teo Bebe που περιλαμβάνει από απορρυπαντικά μέχρι βρεφικό αφρόλουτρο και κρέμα κατά των συγκαμάτων.

Στον τομέα της προσωπικής περιποίησης του www.fsdirect.gr θα ανακαλύψετε και την ολοκαίνουργια σειρά All Nature με φυσικά συστατικά όπως το μέλι, το ελαιόλαδο, η λεβάντα, το ροδόνερο αλλά και το απίστευτο argan oil τα οποία εμπεριέχονται στα υπέροχα διάφανα μπουκάλια. Η συγκεκριμένη σειρά δεν περιέχει parabens, σιλικόνες, παραφίνες και χημικά και φέρνει τη φύση στην ατομική περιποίηση. Δοκιμάστε το σαμπουάν με σύκο και ελαιόλαδο, την αντίστοιχη μαλακτική κρέμα και τημάσκα μαλλιών. Μην παραλείψετε το αφρόλουτρο με το αγαπημένο τριαντάφυλλο αλλά και την κρέμα σώματος με μέλι και άνθη φιλύρας.

Επιλέξτε για το σπίτι με κλειστά μάτια την επαγγελματική σειρά καθαριστικών Blazy. Αξίζει να δοκιμάσετε Blazy με άρωμα κρίνου για τα τζάμια, Blazy με ανθό πορτοκαλιού για τα πιάτα και Blazy με μέλι για το ξύλινο πάτωμα που χρειάζεται ειδική περιποίηση!

Στον τομέα των χαρτικών προϊόντων θα βρείτε τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς Milde και Emeka. Η φροντίδα του μπάνιου σας ολοκληρώνεται με το χαρτί υγείας Milde επειδή λειτουργεί σαν αρωματικό χώρου ενώ είναι και το μοναδικό χαρτί υγείας που δεν είναι ανακυκλωμένο, αλλά απόλυτα φυσικό από 100% κυτταρίνη. Για την κουζίνα επιλέξτε αρωματισμένο χαρτί Emeka το οποίο σας βοηθά να κάνετε οικονομία χάρη στην πατέντα κοπής που έχει.

Φυσικά, στο www.fsdirect.gr θα βρείτε και την απόλυτη φροντίδα για τα αγαπημένα σας ρούχα! Πρώτο έρχεται το Semana Coquette, το αγαπημένο υπερσυμπυκνωμένο μαλακτικό που διατηρεί το άρωμα του επάνω στα ρούχα έως και 7 ημέρες-άλλωστε στα ισπανικά semana σημαίνει εβδομάδα- και κάνει το σιδέρωμα ευκολότερο χάρη στην 4 σε1 δράση του.

Για το τέλος, σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να δοκιμάσετε το Savex Summertime, υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου το οποίο είναι το μοναδικό απορρυπαντικό που κυκλοφορεί με καλοκαιρινά αρώματα που θα φέρει στο μυαλό σας καλοκαιρινές εμπειρίες και αναμνήσεις τις οποίες θέλετε να «φοράτε» για μια ζωή!

Read More

And More