Ξενοδοχείο για Τέρατα 2: Δες το αποκλειστικό trailer!

Η αγαπημένη δρακουλοπαρέα επιστρέφει με μία ολοκαίνουρια, τρομαχτικά καλή κωμωδία! Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της πρώτης τους κινηματογραφικής περιπέτειας, οι θαμώνες του “Ξενοδοχείου για Τέρατα” μπαίνουν σε νέες σπαρταριστές περιπέτειες, αφού ως γνωστόν, αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα, ακόμα κι αν μιλάμε για βρικόλακες και βαμπιράκια!

Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο Ξενοδοχείο του Κόμη Δράκουλα… Επιτέλους, οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Αλλά ο Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο μισό ανθρωπάκι και μισό δρακουλάκι εγγονάκι του, τον Dennis, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Έτσι, όσο η Mavis λείπει στα πεθερικά της με τον Johnny και βρίσκεται σε πολιτισμικό σοκ, ο Δρακουλοπαππούς αποφασίζει να εκπαιδεύσει τον εγγονό του με σκοπό να τον κάνει έναν άξιο Δράκουλα. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν ο συντηρητικός πατέρας του Δράκουλα εμφανίζεται στο προσκήνιο και πέφτει από τα σύννεφα όταν ανακαλύπτει ότι πρώτον ο δισέγγονος του δεν είναι καθαρόαιμος Δράκουλας και δεύτερον ότι οι άνθρωποι είναι πια καλοδεχούμενοι στο περίφημο Ξενοδοχείο Για Τέρατα.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου από τη Feelgood σε 3D

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ TRAILER:

Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky
Σενάριο:Robert Smigel
Ακούγονται:Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray), Mel Brooks (Vlad)

Read More

And More