Πασχαλινά δώρα αγάπης από τα παιδιά της Nestlé Ελλάς στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS!

Σε μια πρωτότυπη γιορτή προσφοράς και αγάπης, τα παιδιά των εργαζομένων της Nestlé Ελλάς σε συνεργασία με το Kids Cooking Club, την 1η σχολή μαγειρικής για παιδιά στην Ελλάδα, δημιούργησαν γλυκά δώρα αγάπης για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS.

Η Nestlé Ελλάς με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα παιδιά συνεχίζει τη μακροχρόνια στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, δείχνοντας έμπρακτα πως ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για την ευημερία και τη χαρούμενη ανάπτυξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

Με βασική πρώτη ύλη αγαπημένα προϊόντα Nestlé, όπως οι κουβερτούρες Nestlé Dessert και τα δημητριακά ολικής άλεσης Fitness, Cheerios και Nesquik, τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, υπό τη καθοδήγηση του Chef Κυριάκου Μελά, δημιούργησαν πασχαλινά σοκολατένια αυγά για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό τους μήνυμα αγάπης για την περίοδο του Πάσχα.

Η κοινωνική λειτουργός των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, κα Ιωάννα Σουλιώτη σχολίασε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Nestle και τους εργαζόμενους για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεχή υποστήριξη προς τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας. Σήμερα τα παιδιά των εργαζομένων της Nestle δημιουργούν γλυκά δώρα αγάπης για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS».

Και φέτος το Πάσχα η Nestlé Ελλάς δίνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας και υπόσχεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και ευθύνη να φροντίζει για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία των παιδιών και κάθε ελληνικής οικογένειας, αλλά και των παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Read More

And More