Η Λαίδη και ο Αλήτης ερωτεύονται στα κανάλια Novacinema!

Τα κανάλια Νovacinema σου φέρνουν πολύ καλά νέα! Το Αnimal Κingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney, κάνει… περιοδεία αυτό το καλοκαίρι στα κανάλια Νovacinema μέσα από υπέροχες κλασικές ταινίες. Αγαπημένοι ήρωες θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν καθημερινά μεταγλωττισμένες!

Και ποιο είναι το αγαπημένο μας love story όλων των εποχών; Μα φυσικά η Λαίδη και ο Αλήτης που ερωτεύονται στα κανάλια Novacinema, φέρνοντας σε όλη την οικογένεια μια αγαπημένη ιστορία με τα υπέροχα σκυλάκια και την περίφημη σκηνή που μοιράζονται το ίδιο… μακαρόνι!
50 χρονών πια αυτή η μοναδική ταινία του Disney, διηγείται την ιστορία ενός μικρού κουταβιού Κόκερ Σπανιέλ που μεγαλώνει στο σπίτι του Τζίμη και της Αγάπης σαν σωστή πριγκίπισσα. Η Λαίδη μεγαλώνει και γίνεται μία γλυκιά σκυλίτσα, ιδιαίτερα συναισθηματική και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους αλλά και στους .. σκύλους που αγαπά.Σε μία περιήγησή της γνωρίζει και ερωτεύεται ένα σκυλάκι του δρόμου, τον Αλήτη, έξυπνο, ιππότη, και καρδιοκατακτητή και η περιπέτεια τους αρχίζει!
Το στόρι; Ακαταμάχητο! Οι ήρωες; Υπέροχοι! Άλλωστε ποιο παιδί δεν λατρεύει τα σκυλάκια; Και φυσικά οι μεγάλοι δεν αντιστέκονται σε μια ιστορία αγάπης που βλέπουν και ξαναβλέπουν με… πάθος!

Και αν δεν προλάβεις, γράψε την ταινία!
Τα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.

Read More

And More