Zingyland app: Η βραβευμένη, ελληνική εφαρμογή για τους μικρούς χρήστες του διαδικτύου!

Μια φορά κι ένα καιρό… δημιουργήθηκε η ZingyLand, μια χώρα γεμάτη διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και μετάλλια για παιδιά ηλικίας έως 8 ετών! Κάθε ιστορία που θα βρίσκεται στο ZingyLand app είναι μοναδική και στοχεύει στο να εμπνεύσει, να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει τους μικρούς μας φίλους, αγοράκια και κοριτσάκια.

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε δωρεάν από το iPad σας από το http://bit.ly/QGm56Q, ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη και στο android store.

Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στο site www.zingyland.com/el/

Απέσπασε το βραβείο Best Family Application για την ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο Mobiles & Apps Awards 2014.

//

Η εμπειρία στο ZingyLand app βασίζεται στο τρίπτυχο Διαβάζω – Παίζω – Κερδίζω.

Κάθε βιβλίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό παραμύθι και είναι συνδεδεμένο με 3 ειδών εκπαιδευτικά παιχνίδια και 4 μετάλλια επιβράβευσης.

Τρεις τρόποι ανάγνωσης : δυνατότητα ανάγνωσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους:
-Διάβασέ μου : Αφήγηση και πλήρης διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί
-Διαβάζω μόνος μου : Χωρίς αφηγητή, αλλά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί
-Αναπαραγωγή : Αφήγηση χωρίς διαδραστικότητα, σε μορφή ταινίας

Εκπαιδευτικά παιχνίδια
Κάθε ιστορία του ZingyLand app συνοδεύεται από 3 δωρεάν παιχνίδια: παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας των μικρών μας φίλων.

Μετάλλια
Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει 4 μετάλλια επιβράβευσης. Την πρώτη φορά που το παιδί θα ολοκληρώσει την ανάγνωση του παραμυθιού ή τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά παιχνίδια κερδίζει το αντίστοιχο μετάλλιο Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή Ζωγραφικής. Όταν ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες ενός βιβλίου κερδίζει πλέον το μεγάλο μετάλλιο του παραμυθιού. Όλα τα μετάλλια αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη του.

9 μοναδικές κατηγορίες παραμυθιών

Η θεματολογία και οι ιστορίες, δουλεύονται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, προκειμένου να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Υπάρχουν 9 μοναδικές κατηγορίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για την σωστή διαπαιδαγώγιση κάθε παιδιού έως 8 ετών. Αγαπημένες κατηγορίες των γονέων έχουν ήδη αναδειχθεί οι 2 παρακάτω κατηγορίες:

Διαβάζω & Μαθαίνω
Στην κατηγορία Διαβάζω & Μαθαίνω όλες οι ιστορίες είναι προσανατολισμένες σε εκπαιδευτικά θέμα όπως τα σχήματα, τα χρώματα, οι αριθμοί και πολλά άλλα. Σας προτείνουμε να διαβάσετε τα παραμύθια με τίτλους «Μετράω ως το δέκα», «Μια πόλη άνω κάτω» και «Οι μέρες της εβδομάδας».

«Όνειρα Γλυκά»
Στην κατηγορία Όνειρα Γλυκά υπάρχουν νανουρίσματα που βοηθούν τα παιδιά να ηρεμήσουν πριν κοιμηθούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν παραμύθια όπως «Το βατραχάκι και το αστεράκι» καθώς και «Το τυχερό Αστεράκι», που μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Όλα τα παραμύθια είναι μεταφρασμένα σε 4 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά!

Για Γονείς
Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

Πληροφορίες για την εφαρμογή στο www.zingyland.com, info@zingyland.com
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή από το iPad σας εδώ

Read More

And More