Φουλ της ρίγας: Το must have της μόδας! Plus: Αν τις φορέσεις σωστά σε αδυνατίζουν

Οι ρίγες δεν είναι ένα πρόσκαιρo trend. Δεν είναι κομμάτια που θα ευχαριστηθείς τώρα και σε λίγους μήνες θα έχεις ξεχάσει! Είναι μια στιλιστική επένδυση, ένα διαχρονικό fashion statement που θα αποδώσει κάθε προσδοκία σου στο χρηματιστήριο της γκαρνταρόμπας σου! Πρέπει να ξέρεις ότι όσο πιο δωρικός είναι ο σχεδιασμός τους και πιο λιτός ο χρωματισμός τους, τόσο πιο μεγάλο είναι το προσδόκιμο της ζωής τους, τόσο μεγαλύτερη ημερονηνία λήξης έχουν… Κάνε τους υπολογισμούς σου και επένδυσε σοφά.

Όσο κομψά και αν φαίνονται ως μεμονομένα κομμάτια τόσο καταστροφικά μπορούν να είναι εάν συνδυαστούν με λάθος τρόπο! Ακολούθησε τις οδηγίες της fashion editor του TLIFE για να βγεις αλώβητη από τις παγίδες που σου στήνουν οι ρίγες!

*Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς την έκπτωση

Γιλέκο GAP 59.95 ευρώ
Φόρεσέ το στο γραφείο με ένα πουκάμισο και ψηλόμεσο παντελόνι! Μπορείς να το φορέσεις είτε με γόβες με στρογγυλή μύτη ή με μπαλαρίνες. Εάν θέλεις να μπεις στο κλίμα της Άνοιξης συνδύασέ το με ένα παντελόνι σε παλ ροδακινί.


Φόρεμα Julia Βergovich 45.60 ευρω
Δες το αλλιώς! Φόρεσέ το με παρκά, σκουφάκι, ankle boots και σουρωτά καλτσάκια! Άλλαξε του το σχήμα με μια μαύρη ζώνη στη μέση…


Παντελόνι LACI -LE Mariangela 24.95 ευρώ
Εάν σου το επιτρέπει ο σωματότυπός σου αντικατέστησε το μαύρο κολάν και συνδύασε αυτό με όλα τα oversized T-shirts, με biker boots και δερμάτινο μπουφάν.


Μπλούζα French Connection Notos 89 ευρώ
Μας αρέσει με 70’s τζιν όπως αυτά που φοράει η Katie Holmes συνδυασμένο με τραγιάσκα και blazer.


Φούστα ICHI Mariangela
College Look: Συνδύασέ το με T-shirt σε έντονο χρώμα τύπου κοραλί και μια πλεκτή ζακέτα στη σχολή!
Extra Tip: Φοριέται και σαν τοπ με τζιν.

Styling tips… που αδυνατίζουν!
-Λέπτυνε την μέση σου φορώντας ένα τοπ με ρίγες που συγκλίνουν κάτω από το στήθος για να δημιουργήσεις μια οφθαλμαπάτη λεπτότερης μέσης και μεγαλύτερου στήθους.

-Σε κάθε περίπτωση απέφυγε να συνδυάσεις κομμάτια με ρίγες σε ένα look! Επέλεξε κάθε φορά ένα κομμμάτι!

-Τα έντονα χρώματα εκλύουν τα βλέμματα! Απέφυγε τις χρωματιστές ρίγες στα σημεία για τα οποία δεν είσαι και τόσο περήφανη!

– Τα παντελόνια με οριζόντιες ρίγες απαιτούν πολύ skinny πόδια! Μείνε μακριά τους εάν έχεις παραμελήσει τις επισκέψεις στο γυμναστήριο τελευταία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164