TLIFE ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ψάξαμε στα βεστιάρια για την καλύτερη αποκριάτικη στολή!

Για κάποιους οι Απόκριες είναι απωθητικές και κιτς. Για κάποιους άλλους όμως είναι ευκαιρία για γλέντι, για χαρά, για κάτι διαφορετικό. Αν ανήκεις σε εκείνους που τις αγαπάνε και κάθε χρόνο “ντύνονται” σου έχουμε τις διευθύνσεις που θα βρεις την ιδανική στολή! Πήγαμε στα Βεστιάρια….

Σημείωσε ότι είναι κάτι που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου άμεσα. Αν πας τελευταία στιγμή θα βρεις ό, τι έχει απομένει. Τα καλύτερα θα τα έχουν ήδη πάρει.

ΜΑΓΕΨΤΕ

Ανηφορίζοντας τη Λουκιανού βρίσκω τη Σπευσίππου και στον αριθμό 26-28 εντοπίζω έναν ιδιαίτερο χώρο, το βεστιάριο της Σοφία Κώντα. Η ίδια σχεδιάζει όλα τα κοστούμια και τα κατασκευάζει στο εργαστήριό της στο Παγκράτι. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι γνήσια υφάσματα όπως βελούδο και δέρμα ενώ οι τιμές ξεκινούν μόλις από 20 ευρώ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το κατάστημα, να βρεις τη στολή που θέλεις, να κάνεις κράτηση και στη συνέχεια να την παραλάβεις!
Τηλ.: 210 7012775

ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 16

Είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους στο κέντρο της πόλης! Μπαίνοντας και ανεβαίνοντας τις σκάλες έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα μουσείο της ύστερης ελληνικής μόδας! Στον πρώτο όφοφο μπορείς να χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις στη χώρα των θαυμάτων σε ένα παραμυθένιο lounge. Στο δεύτερο όροφο μπορείς να ψάξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες κοστούμια με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ!
Τηλ.: 210 5227906

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Πρόκειται για το μεγαλύτερο βεστιάριο της Αθήνας αφού στεγάζεται σε ένα πενταόροφο κτίριο στην οδό Μιαούλη 25 στου Ψυρρή. Τα “Ρούχα του Βασιλιά” είναι ένα οίκος κοστουμιών για το οποίο εργάζονται σχεδιάστριες, μοδίστρες και στιλίστριες! Κατά τη διάρκεια των αποκριών είναι ανοικτοί οι 2 όροφοι στο κοινό ενώ τον υπόλοιπο χρόνο σχεδιάζουν και κατασκευάζουν κοστούμια για την τηλεόραση, για εκπομπές όπως το Dancing With The Stars, Next Top Model, X Factor και Wipe Out αλλά και για χορευτικά group. Φυσικά μπορείς να βρεις ό, τι έχεις φανταστεί! Πολλά από τα κοστούμια είναι κατασκευασμένα από πολύτιμα υλικά και γνήσια swarovski και δεν ενοικιάζονται! Αξίζει όμως να επισκεφτείς το χώρο μόνο και μόνο για να τα δεις από κοντά. Ανάμεσα στα χιλιάδες κομμάτια θα βρεις στολές για κάθε ηλικία από 2 έως 102 ετών.
Τηλ.: 210 3313393

Read More

And More