Πως να φορέσεις floral

Τα ρομαντικά floral φορέματα κυριάρχησαν φέτος στην πασαρέλα. Mάξι, αέρινα,σε έντονα ή παλ χρώματα με μικρά ή μεγάλα μοτίβα, τα floral φορέματα έχουν καταλάβει πρώτη θέση στις καρδιές των απανταχού fashionistas.

Όπως κάθε τάση όμως, έτσι και το floral έχεις κάποιους κανόνες που πρέπει να σεβαστείς για να αναδείξεις τον πλέον εντυπωσιακό εαυτό σου.
DO’S
Προτίμησε τα αέρινα φορέματα από μετάξι με αρτιστίκ μοτίβα που δίνουν την αίσθηση ότι είναι ζωγραφισμένα στο χέρι ή ακόμα και θολές μορφές λουλουδιών που είναι εμπνευσμένες από την art-nouveau.


Φόρεμα 29.95 ευρώ, Η&Μ

Φέτος έχουν επιστρέψει τα μοτίβα με μικρά λουλούδια από τη δεκαετία του ’80 που θυμίζουν έντονα τις πουκαμίσες της μαμάς σου (χωρίς τις βάτες).


Jardin Dress 115 ευρώ, MONSOON

Προσπάθησε να μοιράσεις τη χρωματική παλέτα στο ντύσιμό σου. Για παράδειγμα αν θέλεις να φορέσεις ένα φλοράλ μίνι με άσπρο φόντο και ροζ λουλούδια συνδύασε το με ένα λευκό πουκάμισο και ροζ γόβες. Οι συνδυασμοί εμπριμέ με μονόχρωμο είναι πάντα in.
Ανανέωσε τη διάθεσή σου καθημερινά με ένα floral αξεσουάρ. Ένα μαντήλι, μια τσάντα ή ακόμα και μπαλαρίνες είναι αρκετά για να δώσεις άλλον αέρα στο στιλ σου και να νιώσεις πιο όμορφη.


Lush Love Aloha Bag 39 ευρώ, ACCESSORISE

DON’TS

-Όπως και στο animal print έτσι και στο floral, ποτέ δεν επιτρέπεται να συνδυάσεις δύο διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι κακόγουστο και προσθέτει πόντους.

-Μην φοράς floral σε σημεία που θέλεις να «κρύψεις» επειδή πιστεύεις ότι έχεις παραπανίσιους πόντους. Συγκεκριμένα οι γυναίκες με σωματότυπο αχλάδι ή κλεψύδρα πρέπει να αποφεύγουν το total floral look γιατί δίνει «όγκο».

Read More

And More