Oι Celebrity Skin ξεχωρίζουν στο εξωτερικό!

Οι Celebrity Skin, το δίδυμο Δημήτρης Στρέπκος και Eλένη Μπάρλα, για ακόμη μία φορά μέσα στα 2,5 χρόνια που βρίσκονται στον χώρο της μόδας κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να παρουσιάσουν την συλλογή τους στην εβδομάδα μόδας στο Μεξικό.

Οι Celebrity Skin, των οποίων τα ρούχα είδαμε πρώτα στην χώρα μας στο Athens Designers Week, ως επίσημοι καλεσμένοι – European Guest – στο Minerva Fashion Show Jalisko στο Μεξικό παρουσίασαν την καλοδουλεμένη τους collection και ήταν εκέινοι που έκλεισαν την εβδομάδα μόδας.

Τα ρούχα αναμφισβήτητα κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού το δίδυμο Celebrity Skin έκλεισε πολλές συμφωνίες με σημαντικούς buyers του εξωτερικού.

Ο Δημήτρης και η Ελένη έκαναν press conference σε κάποια από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα περιοδικά μόδας όπως η Vogue Brasil, το Marie Claire και πολλά άλλα, ενώ το E-entertainment τους αφιέρωσε 8 λεπτά.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι δημιουργίες των Celebrity Skin σε ένα τόσο απαιτητικό κοινό. Ελπίζω και στην χώρα μας να αρχίσει και να υπάρχει αυτή η εμπιστοσύνη προς τους Έλληνες σχεδιαστές και να μην χρειάζεται μια αναγνώριση από το εξωτερικό να δικαιώσει την δουλειά τους”.

Και θα μοιραστώ ακόμη ένα μυστικό μαζί σου, ο Δημήτρης και η Ελένη, έχουν ήδη ετοιμάσει τις αποσκευές τους με επόμενο προορισμό την Νέα Υόρκη. Μετά από πρόσκληση θα παρουσιάσουν σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας όπως η Νέα Υόρκη την συλλογή τους.


Ένα μεγάλο μπράβο στους Celebrity Skin!

Read More

And More