H Victoria Beckham μιλάει για την συλλογή της Victoria κι εσύ έχεις την δυνατότητα να την κάνεις δική σου.

Η Victoria Beckham μίλησε αποκλειστικά στο διαδικτυακό luxury πολυκατάστημα Net-a-Porter για την πιο οικονομική της συλλογή με όνομα Victoria Victoria Beckham που λάνσαρε και κυκλοφορεί απκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα του κόσμου όπως το Harvey Nichols στο Λονδίνο.

Η Victoria δήλωσε πως ήταν κάτι που ήθελε εδώ και πολύ καιρό να κάνει αφού η σειρά έχει πολύ χιούμορ και εκπροσωπεί την πιο κοριτσίστικη πλευρά του χαρακτήρα της. Η συγεκριμένη σειρά είναι πιο ανάλαφρη με φορέματα δροσερά με έντονα prints που δεν είχε ξανα κάνει στο παρελθόν ξεκαθαρίζοντας πως διατήρησε μόν δύο στοιχείο από την ακριβή ομώνυμη σειρά, την προσοχή στην λεπτομέρεια αλλά και την πολύ καλή ποιότητα.

Η Victoria μίλησε για το αγαπημένο της κομμάτι από την συλλογή που δεν είναι άλλο από το φόρεμα με το cat print ενώ έδωσε και styling tips για το πως να φορέσουν εκείνες που θα τα επιλέξουν. ” Tα φορέματα μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους, ένα στοιχείο που μου αρέσει πολύ, είτε με ψηλά είτε και με φλατ παπούτσια. Εγώ θα τα φορούσα με ψηλά γιατί έτσι είναι το στιλ μου αλλά πιστεύω πως επιτρέπουν σε εκείνες που θα τα επιλέξουν να τα φορέσουν όπως εκέινες νιώθουν καλύτερα”.

Ενώ δεν έκρυψε πως οραματίζεται από το προηγούμενο βράδυ το σύνολο που θα φορέσει την επόμενη ημέρα μιάς και στο σπίτι τα πρωινά επικρατεί πανικός.

Η συλλογή Victoria Victoria Beckham στην χώρα μας δεν διατίθεται από κάποια boutique οπότε αν θέλεις να αποκτήσεις τα πολύ όμορφα φορέματα το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις άμεσα.


545.00 ευρώ

Το πράσινο φόρεμα της συλλογής μπορείς να γίνει δικό σου με ένα κλικ εδώ


545.00 ευρώ

Το μαύρο φόρεμα της Victoria, Victoria Beckham μπορεί να γίνει δικό σου κάνοντας κλικ εδώ


545.00 ευρώ

Για να κάνεις δικό σου το κόκκινο φόρεμα της Victoria Beckham κάνε κλικ εδώ


650.00 ευρώ

Το πολύ γλυκό φόρεμα της Victoria συλλογής που έχει γίνει ανάρπαστο μπορεί να γίνει δικό σου κάνοντας κλικ εδώ


690.00 ευρώ

Το κομψό ασπρόμαυρο φόρεμα που φόρεσε και η Michelle Williams στο κόκκινο χαλί μπορείς να το φορέσεις κι εσύ με ένα μόνο κλικ εδώ

Δες το βίντεο με τα φορέματα της συλλογής!

Read More

And More