69ο Φεστιβάλ Βενετίας! Τι φορέσουν οι επώνυμες!

Το 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου όπου κι αναμένεται να πλημμυρίσει από επώνυμες παρουσίες. Αυτό που όμως έχει ακόμη περισσότερο ζουμί και σαφέστατα εξιτάρει εμάς τα κορίτσια είναι οι στιλιστικές τους επιλογές που συνήθως μοιάζουν σαν βγαλμένες από παραμύθι.

Μακριά φορέματα, εντυπωσιακά χτενίσματα και κοσμήματα αμύθητης αξίας εύκολα σε κάνουν να αποδράσεις από την πραγματικότητα.


H Winona Ryder αρκετά αδυνατισμένη εμφανίστηκε με στράπλες από μαύρη δαντέλα φόρεμα του οίκου Dolce&Gabbana. Ενώ η Florence Walch περπάτησε το κόκκινο χαλί με total σύνολο Miu Miu.


H Kate Hudson επέλεξε εξαιρετική δημιουργία του οίκου Atelier Versace κεντημένη όλη με Swarovski. Φόρεσε κοσμήματα Faberge και κράτησε clutch Edie Parker. Δίπλα η Naomi Watts με φόρεμα σε παρόμοιο στιλ του οίκου Marchesa.

Φέτος παρουσιάστρια της τελετής είναι η Ρωσίδα ηθοποιός Kasia Smutniakat η οποία ήδη έχει ξεχωρίσει με τα φορέματα που επέλεξε να φορέσει την πρεμιέρα αλλά και στο pre dinner party και ομολογώ πως ήδη έχω παθιαστεί να δω τι θα επιλέξει τις επόμενες ημέρες.


Η καλλονή ηθοποιός που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες οίκων φόρεσε δημιουργία του οίκου Valentino.


H Kate Hudson έφτασε τη Βενετία με ολόσωμο σορτσάκι με prints κάνοντας αισθητή τη boho διάθεση της για το καλοκαίρι.

Ενώ για την επίσημη εμφάνιση της η Kate Hudson προτίμησε λευκό κοστούμι με την υπογραφή του ιταλικού οίκου Gucci.

Valentino επέλεξε και η Laetitia Casta η οποία συνδύασε το λευκό φόρεμα με κομψή δαντέλα, με λευκά γοβάκια.


Eνώ σε δεύτερη εμφάνιση της η Laetitia επέλεξε φλοράλ στράπλες φόρεμα του οίκου Dolce&Gabbana που το συνδύασε με πολύ κομψά μπλε ηλεκτρίκ γοβάκια.


H Naomi Watts άφησε λίγο το ρόλο της Diana και βρέθηκε στη Βενετία. Επέλεξε κατά την άφιξγ της μαύρο φόρεμα που το συνδύασε με Prada τσάντα και Miu Miu γυαλιά ηλίου.

Read More

And More