SAG Awards: Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί οι επώνυμες παρευρισκόμενες;

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος από βραβεία, λαμπερές εμφανίσεις, κόκκινα χαλιά και πολλούς A – list επώνυμους να παρευρίσκονται σε αυτά. Τα βραβεία SAG πραγματοποιήθηκαν και δεν θα μπορούσες να μην προσέξεις τις ηθοποιούς μέσα στα φορέματα υψηλής ραπτικής που επέλεξαν για την περίσταση.

Χωρίς να χρονοτριβούμε πάμε να δούμε τι φόρεσαν και φυσικά μην ξεχάσεις να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

//
Η όμορφη Αmanda Seyfried επέλεξε φόρεμα μπλε σκούρο του οίκου Zac Posen. H Anne Hathaway με μαύρο φόρεμα με διαφάνεια και τούλι του οίκου Giambattista Valli haute couture που το συνδύασε με peep toes Jimmy Choo.

//
H Claire Danes με μαύρη τουαλέτα με λευκές λεπτομέρειες του οίκου Givenchy που την φώτισε με κοσμήματα Neil Lane. Με φούξια φόρεμα του οίκου Roland Mouret εμφανίστηκε στα βραβεία η Freida Pinto.

//
H Jennifer Garner με εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα με χρυσή παγιέτα ενώ μπλε από ταφτά φόρεμα του οίκου Dior Haute Couture επέλεξε η Jennifer Lawrence.

//
H Jessica Chastain με κόκκινο φόρεμα Alexander McQueen και κοσμήματα Harry Winston. H Julianne Moore με λουλούδια από μαύρη δαντέλα κεντημένα επάνω στο Chanel Haute Couture φόρεμα κέρδισε τις εντυπώσεις.

//
Η πολύ όμορφη Marion Cotillard επέλεξε ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα με την υπογραφή Dior και κομσήματα Chopard. H Nicole Kidman με αρκετά sexy διάθεση φόρεσε κεντημένη τουαλέτα της Vivienne Westwood.

//
Από λευκή δαντέλα το Μarchesa φόρεμα της Νaomi Watts ενώ η ζουμερή Sofia Vergara φόρεσε λευκό εντυπωσιακό φόρεμα Donna Karan.

Read More

And More